Romance-Is-a-Bonus-Book-Poster3

Lee Jong Suk revine cu prima comedie romantica “Romance Is a Bonus Book”

Pentru timpul liber din weekend avem o propunere noua pentru 2019, mai cu seama  de aceasta data  este vorba despre cea mai asteptata comedie romantica de inceput de an de la postul tvN. Desigur ma refer la drama “Romance Is a Bonus Book”/로맨스는 별책부록 a actorilor Lee Jong Suk si Lee Na Young. Este pentru prima data cand Lee Jong Suk alege sa joace intr-o comedie romantica si ne incearca un sentiment de curiozitate sa vedem cum se va descurca. Va avea premiera astazi, 26 ianuarie si se preconizeaza ca va avea 16 episoade ce vor fi urmarite in weekend incepand cu ora 21:00 (ora coreeana).

Este realizata de cei de la  Studio Dragon,  cel insarcinat cu regia este Lee Jung Hyo (el a mai realizat si dramele:”Life on Mars” (OCN/2018),”Criminal Minds” (tvN/2017),”The Good Wife” (tvN/2016),”My First Time” (OnStyle/2015),”A Witch’s Love”(tvN/2014),”Heartless City” (JTBC/2013).  Scenariul poarta semnatura  lui Jung Hyun Jung, cel care  ne-a incantat cu povestile sale si in dramele:“Five Enough”(KBS2/2016),”My First Time” (OnStyle/2015),”Discovery of Love”(KBS2/2014), dar si seria”I Need of Romance”.

Poveste

In cadrul dramei “Romance Is a Bonus Book” vom putea urmari povestea de dragoste a 2 oameni  de 30 de ani, care ajung sa lucreze impreuna in industria mass media.

Atentia noastra se va indrepta cu siguranta spre actorul principal, Lee Jong Suk care ii va da “viata” personajului Cha Eun Ho. Acesta este descris ca un jurnalist genial care ajunge sa fie cel mai tanar redactor sef  al editurii pe care o detine. De asemenea este incredibil de frumos si in acelasi timp foarte inteligent. Vom mai descoperi ca are o personalitate temperata la munca, detine o inima calda si este o persoana rezonabila.

In acelasi timp o vom regasi si pe Kang Dan Yi, rolul pe care actrita Lee Na Young il va interpreta. Ea a fost cunoscuta ca un copywriter de succes dar in prezent nu mai este la fel. Acum este dezamagita si somera. Chiar dacă încearcă să-și găsească un loc de muncă, datorită carierei sale impresionante și a educatiei excelente, nu reușește să-și găsească un loc potrivit. 

În cele din urmă, Kang Dan Yi obține un loc de muncă spund  cateva minciuni  despre trecutul ei si ajunge   chiar la editura unde Cha Eun Ho lucrează în calitate de redactor șef. Se pare ca incet incet cei doi  încep să dezvolte sentimente romantice unul pentru celălalt.

Distributie:

Actori principali:

Lee Jong Suk – Cha Eun Ho
Lee Na Young – Kang Dan Yi
Jung Yoo Jin – Song Hae Rin
Wi Ha Joon – Ji Seo Joon

Angajatii de la editura:

Kim Tae Woo – Kim Jae Min
Kim Yoo Mi – Ko Yoo Sun
Jo Han Chul – Bong Ji Hong
Kim Sun Young – Seo Young Ah
Kang Ki Doong – Park Hoon
Park Gyu Young – Oh Ji Yool
Lee Kwang Hoon – Lee Seung Jin
Choi Seung Yoon – Bae Gwang Soo
Lee Ha Eun – Chae Song Yi

Oamenii apropiati lui Kang Dan Yi:

Oh Ui Shik – Hong Dong Min ( fostul sot a lui Dan Yi)
Lee Ji Won – Hong Jae Hee (fata lui Dan Yi)

Lee Jong Suk este unul dintre cei mai iubiti si de succes actori coreeni ai momentului. In ciuda aspectului sau de “copil” el este un actor talentat si dornic sa acumuleze cat mai mult in cariera sa. Desi uneori emotiile prea mari il fac sa se intimideze, rolurile alese si felul in care a reusit sa le interpreteze i-a adus succesul din prezent. Nu stiu cine s-ar fi gandit ca baiatul  timid si indragostit de un alt baiat din drama “Secret Garden” va ajunge peste ani un actor atat de bun si cu atatea premii in palmares, inclusiv un Daesang (*Marele premiu- cel mai importanta distinctie pe care o poate primi un actor coreean). De-a lungul timpului l-am putut vedea in drame ca:“While You Were Sleeping”(SBS/2017),”W” (MBC/2016), “Pinocchio” (SBS /2014-2015), “Doctor Stranger” (SBS/2014), “I Can Hear Your Voice”(SBS/2013), “School 2013″(KBS2/2012-2013),”High Kick! 3″(MBC/2011-2012), “Secret Garden” (SBS/2010).

Lee Na Young este o actrita cunoscuta care si-a concentrat cariera mai mult pe filme. A aparut si in cateva seriale precum:“The Fugitive: Plan B” (KBS2/2010),  “Ireland” (MBC/2004), “Ruler of Your Own World” (MBC/2002).

Curiozitati:

  •  Drama “Romance is a Bonus Book”  va lua locul dramei anterioare de la tvN  “Memories of the Alhambra”.
  • Aceasta drama reprezinta revenirea actritei Lee Na Young dupa 9 ani pe micul ecran intr-o drama.
  • Este foarte posibil ca aceasta drama sa fie ultimul proiect pe care Lee Jong Suk il realizeaza inainte de inrolarea sa in armata.

Daca v-am facut curiosi, va invit sa “aruncati” un ochi si la aceste filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=TGwEYyPl-cI

Teaser 2:https://www.youtube.com/watch?v=_UmmM3U3hNk

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=kyaoxioSHlw

Aceasta a fost prezentarea dramei “Romance is a Bonus Book”. Credem ca Lee Jong Suk si Lee Na Young ar putea fi o combinatie chiar interesanta si la care nu ne-am fi gandit asa usor ca se va realiza. Nu ne mai ramane de facut decat sa ne apucam sa vizionam drama lor.




There is 1 comment

Add yours
  1. Andreea

    eu cred ca Eun Ho este indragostit din tinerete de Dan Yi, avea o fata tare dezamagita in ep 2, cand ii face cunostinta Dan Yi cu noul ei prieten (viitorul sot). buna drama, o sa astept cu nerabdare urmatoarele episoade.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.