Actorul Ahn Jae Hyun a depus oficial acțiunea de divorț împotriva lui Goo Hye Sun

Anunțul a fost făcut astăzi, 24 septembrie, de avocatul lui Goo Hye Sun, Jung Kyung Suk, care a declarat presei, potrivit site-ului allkpop.com, următoarele: “Tribunalul Familie din Seul a primit procesul de divorț al lui Ahn Jae Hyun împotriva lui Goo Hye Sun pe 9 septembrie. A fost (cererea – n.r.) apoi transmisă lui Goo Hye Sun pe 18 (septembrie – n.r.). Deși Goo Hye Sun a susținut în repetate rânduri că ar dori să-și păstreze familia, artista consideră că ar fi dificil să-și protejeze familia având în vedere că a fost intentat un proces. Pentru ca Goo Hye Sun să se protejeze acum și având în vedere ruperea relațiilor conjugale, situație ce îi poate fi atribuită lui Ahn Jae Hyun, intenționăm să intentăm un contraproces la Tribunalul Familiei din Seul”.

Avocatul a mai afirmat că Goo Hye Sun intenționează să prezinte dovezi sub formă de fotografii însoțite de multe alte lucruri pentru a susține afirmațiile sale.

După cum s-a scris și anterior în media, Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun au făcut valuri cu divorțul lor public, iar avocatul actriței a anunțat că aceasta se va retrage din industria divertismentului, mai arată sursa citată.

Vestea divorțului celor doi actori a fost făcută publică pe 18 august, într-o postare apărută pe contul de Instagram al actriței Goo Hye Sun. „Soțul meu, care s-a răzgândit în privința mariajului nostru pentru că <<s-a plictisit>>, vrea să divorțeze, dar eu vreau să îmi păstrez familia”, scria actrița la acea vreme, vorbind despre intenția lui Ahn Jae Hyun de a contacta presa pe marginea acestui subiect. Actrița a recurs chiar la niște screenshot-uri ale mesajelor dintre ea și soțul său, postând următorul comentariu: „Mama mea a fost șocată și starea ei de sănătate s-a înrăutățit (ca urmare a veștii legate de divorț – n.r.). Așa că a trebuit să postez asta. Îmi pare rău”.

Ahn: „Alaltăieri am discutat cu cei de la New Journey to the West pentru a lansa o declarație de presă săptămâna viitoare și cererea de divorț pe care mi-ai dat-o acum trei zile”.

Goo: „Nu o fă săptămâna viitoare. Fă-o după ce mama mea este pregătită. Mama mea este mai importantă pentru mine decât acel show”.

Ahn: „Este deja aranjat. Nu au mai rămas decât hărtiile de divorț. Cred că nu are niciun rost să o văd pe mama ta acum. Cred că voi merge înainte cu asta. Nu e ca și cum nu aș fi sunat-o pe mama ta”.

Goo: „Ai spus că o vei întâlni. Anunță-mă când o faci. „Tu ai convins-o să mă lase să mă mărit cu tine. Tu trebuie să o convingi să te lase să divorțezi de mine. Te rog să îți asumi responsabilitatea. Hârtiile pot fi făcute și mai târziu, asta nu e ceva greu de făcut.”

Ahn: „… așa nu se va mai termina. Mama ta cred că este ocupată și eu sunt ocupat. Voi merge în continuare cu planul meu și voi lua legătura cu mama ta mai târziu.”

Goo: „Deci treburile tale au mai mult prioritate față de mama mea? „Ce rușine din partea ta să spui asta”.

Ahn: „O voi suna pe mama ta. Nu sunt sigur ce va mai fi de spus, chiar dacă mă întâlnesc personal cu ea”.

Goo: „Ar trebui să îți asumi responsabilitatea. Dacă te porți egoist în legătură cu asta, nu mă voi mai abține. Trebuie să te vezi cu ea personal și să îți ceri scuze că nu ai putut să îți ții promisiunea făcută atunci când ne-am căsătorit. (…) Ce importanță mai are munca acum? Dacă îndrăznești să spui că e mai importantă decât asta (să te întâlnești cu mama mea – n.r.), nu te voi lăsa să scapi așa ușor”.

Ulterior, agenția celor doi actori, HB Entertainment, a dat și ea o declarație de presă în legătură cu iminentul divorț dintre cei doi, declarație despre care actrița Goo Hye Sun a spus că nu a fost lansată cu acordul ei. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în cazul celor doi actori, iar noi vă vom ține la curent cu informațiile legate de proces. (Autor: Han Sarang)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.