Melting-Me-Softly-Poster2

Ji Chang Wook si Won Jin Ah ingheata in noua drama „Melting Me Softly”

Este timp pentru  ca o noua drama foarte asteptata sa se strecoare in lista pentru aceasta toamna. Cu mare bucurie vreau sa va spun ca in aceasta seara, de 28 septembrie, Ji Chang Wook isi face revenirea pe micul ecran cu drama „Melting Me Softly/날 녹여주오”. De mult voiam sa-l revad in ceva interesant si cum de curand si-a finalizat stagiul militar, iata ca el s-a pus pe treaba si cu dramele. Aceasta drama reprezinta noul proiect al postului tvN si va avea tema  fantastica si romantica si promite sa ne „incalzeasca” inimile in aceasta toamna. Va avea 16 episoade ce vor putea fi vazute sambata si duminica incepand cu ora 21:00 (ora coreeana). Alaturi de Ji Chang Wook o vom regasi  pe Won Jin Ah, o prezenta sensibila, nu foarte cunoscuta publicului dar aceasta ar putea constitui chiar sansa ei de afirmare.

„Melting Me Softly” a fost realizata intr-o colaborare intre companiile Studio Dragon, Story Phoenix, regizorul Shin Woo Chul , cel care a coordonat si  alte dramele anterioare: “Where Stars Land” (SBS / 2018),”Gu Family Book” (MBC/2013),”Gentleman’s Dignity”(SBS/2012), “Secret Garden”(SBS/2010-2011)alaturi de scenarista  Baek Mi Kyung (The Miracle We Met -KBS2/2018,”The Lady in Dignity” -JTBC /2017, “Strong Woman Do Bong-Soon” -JTBC/2017).

Poveste:

Vom fi martorii unei povesti de-a dreptul fanteziste. Un barbat si o  femeie  ajung sa ia parte intr-un proiect bizar  care presupune inghetarea lor. Crezand ca se vor scula peste 24 de ore ei accepta sa participe  dar ajung sa fie treziti dupa 20 de ani, dar consecintele sunt si mai grave, ei trebuind sa isi mentina temperatura corpului  medie de 31,5 °C de grade  pentru a putea sa traiasca.

Mai cu seama il vom decoperit de Ma Dong Chan, personajul pe care Ji Chang Wook il va interpreta. Acesta este cunoscut in lumea divertismentului ca „hit maker”, un producător de succes de programe de varietate pentru ca fiecare proiect pe care îl realizeaza  se transformă în succes. El este perceput de cei din jur ca un exemplu perfect de masculinitate, atat din perspectiva fizicului sau minunat, dar si a personalitatii  tip”cool la munca dar hot in dragoste”. La statia de difuzare unde lucreaza Dong Chan apare si Go Mi Ran, rolul lui Won Jin Ah, un lucrator part- time. Viata ei este ingreunata atunci cand recuperatorii de datorii incep sa ii persecute familia  pentru a plati datoriile.

În cele din urmă, Mi Ran se implică în noul program de varietate al PD Ma intitulat „Proiectul uman de 24 de ore inghetare”, care se învârte în jurul unui experiment în care un bărbat și o femeie sunt aleși la întâmplare pentru a fi „exemplare umane înghețate” și programate să fie readuse în 24 de ore. Pentru a-și achita datoriile familiei, Mi Ran acceptă o ofertă de 5 milioane woni (aproximativ 4.200 dolari) în schimbul înghețării. Datorită unei conspirații misterioase, în loc sa fie inghetati cei 2 timp de  24 de ore, acestia rămân înghețati timp de 20 de ani. Dezghețarea lor  20 de ani mai târziu creaza multe  dificultăți celor doi si revenirii lor la viața normală. Dong Chan și Mi Ran încep să se resenteze unul pe celălalt în timp ce încearcă să-și schimbe viața și să afle efectele secundare ale experimentului de  înghețare. Ei descopera o consecinta  foarte importanta care afectează existența lor,  mai exact este necesar sa isi  mențina temperatura medie a corpului aproape de 31,5 ° C (88,7 ºF ) pentru a putea supraviețui. Cum va evolua povestea lor vom decopei noi de acum in colo cu fiecare episod din  „Melting Me Softly”.

Distributie:

Actori principali:

Ji Chang Wook –  Ma Dong Chan
Won Jin Ah –  Go Mi Ran
Yoon Se Ah -Na Ha Young

Oamenii apropiati lui  Dong Chan:

Yoon Suk Hwa – Kim Won Jo ( mama lui Dong Chan’)
Im Won Hee – Son Hyun Ki
Kim Won Hae – Ma Dong Sik
Jun Soo Kyung – Ma Dong Joo
Oh Ah Rin – Ma Seo Yoon
Jung Hae Kyun – Kim Hong Suk

Oamenii apropiati lui  Mi Ran:

Gil Hae Yeon – Mi Ran’s mother
Shim Hyung Tak – Hwang Byung Sim
Seo Jung Yeon -Oh Young Sun
Choi Bo Min – Hwang Ji Hoon

Altii:

Yoon Na Moo
Lee Moo Saeng – Jo Ki Bum
Lee Hong Ki

Ji Chang Wook este unul dintre cei mai frumosi si mai apreciati actori coreeni ai momentului. Pentru ca de curand a fost intr-o pauza de la activitati pentru a-si termina stagiul militar, el a disparut din atentia noastra dar asta nu inseamna ca fanii l-au uitat. Ba din contra totii l-au asteptat cu nerabdare sa isi termine cu bine „datoria” fata de patria sa si sa se intoarca la viata publica. Trebuie sa recunosc ca este acel gen de actor pe care nu te mai saturi sa il privesti, care te cucereste cu stilul sau iremediabil. Mi-a placut foarte mult felul sau de a interpreta si de aceea am cam urmarit toate proiectele lui. Sunt foarte incantata ca a ales sa se intoarca dupa armata cu un serial fantastic si sper sa ne surprinda si de acum in colo cu interpretarea lui. Cariera lui cumuleaza multiple roluri in drame ca:„Suspicious Partner”(SBS/2017), ”The K2”(tvN/2016),”Healer”(KBS2/2014-2015), ”Secret Love” (Dramacube/2014), ”Empress Ki” (MBC/2013-2014),”Five Fingers”(SBS/2012), ”Bachelor’s Vegetable Store”  (Channel A/2011-2012),  „Warrior Baek Dong Soo”  (SBS /2011).

 

Won Jin Ah este o tanara actrita, o aparitie noua in „peisajul” industriei de divertisment. Este la inceput de drum, prin urmare nu este cunoscuta dar am putut sa o vedem recent in dramele: „Life” (JTBC/2018),  „Rain or Shine” / “Just between lovers” (JTBC / 2017-2018). Se pare ca a primit din nou sansa unui rol ca protagonista si nu in orice serial, ci  alaturi de unul dintre cei mai apreciati actori coreeni si speram ca aceasta experienta sa o ajute sa  se dezvolte si mai mult ca actrita. As spune despre cuplul Woo Jin Ah – Ji Chang Wook  ca este chiar o „combinatie” surprinzatoare si nu m-as fi gandit ca vom avea sansa sa ii vedem impreuna. Ramane de vazut care va fi chimia dintre ei.

Curiozitati:

  • Din multitudinea de oferte pe care Ji Chang Wook le-a primit pe cand se afla in armata el a decis sa se intoarca la ” pe micul ecran”  cu aceasta drama. Speram ca va avea succesul mult dorit.
  • „Melting Me Softly” va lua locul dramei difuzate anterior pe tvN , mai exact “Arthdal Chronicles”.
  • Ne vom bucura de sansa de a il descopri si pe Lee Hong-Ki intr-o aparitie speciala, fix inainte de inrolarea lui in armata.

Daca vreti sa va faceti o ide si mai buna despre aceasta drama, va invit sa priviti filmuletele de mai jos.

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=_sKhNT897hk

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=thjwJraTVAY

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=FW–C2rERds


Update

„Melting Me Softly” poate fi urmarita cu subtitrare in limba romana la prietenii nostri de la Blogul lui Atanase, daca intrati chiar aici — > http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-in-curs-de-difuzare/melting-me-softly-dezgheata-ma-usor-2019/

 

O drama cu un subiect asa fantezist sincer nu am mai vazut dar in acelasi timp cred ca acest aspect este plusul de care aceasta drama avea nevoie. Experimentul de inghetare si consecintele care au aparut dupa el vin sa aduca si mai mult suspans.  Revenirea lui Ji Chang Wook este totusi un mare eveniment asa ca speram ca aceasta drama sa ne incante.

Vizionare placuta !

(sursa:koreandrama, asianwiki, soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.