K-LOVERS Visual Contest – “SHOW ME ROMANIA”- informatii si aplicare

Concurs pentru iubitorii culturii coreene- K-LOVERS Visual Contest – “SHOW ME ROMANIA”

 

Ambasada Republicii Coreea in Romania organizeaza  inca un concurs pentru comunitatea din Romania care iubeste  cultura coreeana. Ei  ofera ocazia de aceasta data  sa ne aratam  abilitatile si talentul in a promova Romania si mai cu seama cultura romaneasca in fata coreenilor.

De curand au  lasat concursul “SHOW ME , ROMANIA” o provocare pentru toti cei care isi doresc sa iasa putin in evidenta si  in acelasi timp  dau sansa in acest an sa se promoveze tara noastra in fata coreenilor.  In urmatoarele randuri voi prezenta regulamentul de aplicare si informatii  de participare.

Informatii despre inscriere:

  • Conditii de eligibilitate: Se pot inscrie in acest concurs toti  cei care au nationalitatea romana  si care iubesc Coreea.
  • Tema concursului – “SHOW ME ROMANIA” – “cum ati prezenta Romania  coreenilor”.

De exemplu  se pot aborda multiplete subiecte  ca: atractii turistice, viata de zi cu zi a romanilor,  arta in Romania, cele mai recente trend-uri dar si alte lucruri pe care coreenii ar trebuie sa le stie despre Romania.

  • Formatul: se accepta materiale video, poze, desene, webtoon,  news card, inforgrafic, precum si alte tipuri de formate fara text …. (* Materialele trebuie sa aibe  descriere/ subtitrare in limba engleza, sa fie originale,  sa nu fi fost  inscrise in alte concursuri.

Program:

Se asteapta aplicarile incepand cu 16 septembrie si  pana la data de 20 octombrie.

Dupa incheierea perioadei de aplicare se va trece la urmatoarea etapa, cea a votului online care se va desfasura intre 21-27 octombrie.  Castigatorii vor fi anuntati pe 29 octombrie,  iar premierea se va face in cadrul festivalului K-Lovers la o data ce va fi anunta ulterior, probabil in noiembrie.

Premii:

  • Locul 1: o tableta Samsung
  • Locul 2: o tableta Samsung
  • Locul 3:  casti JBL earbud
  • Alti 5 castigatori vor primi cele mi recente albume k-pop

Cum se aplica:

Se creaza un continut( lucrare,  imagine, video  etc) care  mai apoi trebuie incarcata pe Youtube ( pentru video) sau pe retelele de socializare unde se vor folosi hashtag-urile #KoreanEmbassyRomania, #KLoversVCC iar titlul sa fie [Visual Contents Korea]. Se vor trimite materialele si pe adresa de mail a  Ambasadei — > embrokromania@gmail.com ,  in subiect se va specifica: [Visual Contents Korea] [Nume].

Specificatii despre format:

Pentru materiale video –> pot avea  3 minute maxim , nu mai mare de 600 MB (mp4, avi, wmv)

Pentru poze –> 1 poza , in format jpg

Webtoon: peste 10 lucrari,  maxim 15 pag , A4, jpg

Infographic: maxim 2 pag , A4, jpg,

Card News: intre 5 si 10 carduri, formatul 900×900 pixeli, jpg

Desene: la liber, nu exista limita

Altele: liber, nu exista limita

Castigatorii vor fi alesi  pe baza unor criterii astfel:

  • 40 % vor fi atribuite votului online, mai exact like-urilor oferite pe Facebook
  • 60 %  va constitui evaluarea din partea Ambasadei.

Se vor tine cont de urmatoarele aspecte: intelegerea subiectului, poveste si dezvoltarea  continutului, gradul de  expresivitate, divertisment si creativitate.

Noi credem ca este o mare  sansa acest concurs pentru ca o tara minunata cum este Coreea sa afle ca in celalalt “capat” al lunii exista o tarisoara mica care ar merita explorata. Aceasta este o ocazie  numai buna pentru ca “oppa” sa afle de  Romania, de toate aspectele  si locurile care ar trebui descoperite si incercare  aici. Va incurajam sa participati intr-un numar cat mai mare.

Baftaa si cat mai multa creativitate!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.