My-Country-Poster-2

Woo Do Hwan se intoarce cu primul rol intr-o drama istorica- “My Country”

A venit toamna si un nou prilej  de a mai vedea  o noua drama. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu abia asteptam sa dau peste o drama istorica. Iata ca o noua productie isi face loc “timid” pe lista mea de drame de vizionat in aceasta perioada. Dupa foarte multe drame moderne, eu zic ca o drama istorica ar fi numai buna si in urmatoarele randuri voi trece  la prezentarea ei.

Ea se numeste “My Country/ 나의 나라” si este noul proiect al celor de la JTBC cu o distributie spectaculoasa: Woo Do Hwan, Yang Se Jong, Jang Hyuk si multi altii. Astazi, 4 octombrie are premiera si este o drama istorica plina de romantism si actiune. Va avea  16 episoade ce se vor putea vedea in zilele de vineri si sambata, incepand cu ora 22:50 (ora coreeana). Aceasta noua drama este “opera” companiei Celltrion Entertainment, cel care s-a ocupat de  realizarea ei a fost Kim Jin Won, regizorul care ne-a incantat si cu dramele “Rain or Shine “(JTBC/2017-2018), “The Package” (JTBC / 2017), “Wonderful Days” (KBS2 / 2014),”The Innocent Man”  (KBS2/2012), dupa un scenariu semnat de  Chae Seung Dae.

 

Poveste

Aceasta drama are o actiune plasata între sfârșitul dinastiei Goryeo și începutul dinastiei Joseon și spune povestea conflictelor care apar din cauza dorințelor de putere și protecție. Pe scurt, in timpul dinastiei Goryeo, 2 prieteni ajung  dusmani ca urmare a unei neintelegeri. Ei incearca sa isi protejeze tara dar si persoanele dragi in stilul propriu.

Mai exact il regasim pe Yang Se Jong in rolul Seo Hwi, un luptator priceput. Este fiul unui comandant renumit in acea perioada. Seo Hwi nu face compromisuri când vine vorba despre nedreptate. Viața lui se transformă într-o existenta nefasta dar cu toate acestea el  încă isi tine zâmbetul pe buze.

In acelasi timp, il vor descoperi pe Nam Sun Ho, rolul pe care Woo Do Hwan il va interpreta. El este un ofiter militar aspirant dar viata lui nu este tocmai usoara. Ascunde rani emotionale profunde, din cauza statutului său de fiul nelegitim al unei familii importante. El este singuratic, foarte ambitios si isi doreste sa treaca examenul militar. Visul sau insa se naruie atunci cand tatal lui este implicat intr-un scandal de coruptie. Si pentru  ca uneori lucrurile rele vin toate adunate,  prietenia lui cu Seo Hwi ajunge sa se clatine cand  cei doi ajung sa fie  implicati intr-un conflict.

Distributie:

Actori principali:

Yang Se Jong – Seo Hwi
Woo Do Hwan – Nam Sun Ho
Kim Sul Hyun – Han Hee Jae

Familia regala:

Jang Hyuk – Lee Bang Won (Taejong of Joseon)
Kim Young Chul – Lee Sung Gye
Park Ye Jin – Regina Shinduk
Kim Min Ho – Lee Bang Suk

Alti actori:

Yoo Oh Sung – Seo Gum
Jang Young Nam – Leader
Ji Seung Hyun – Park Chi Do
Lee Yoo Joon – Jung Bum
Kim Seo Kyung – Chan Ka
In Gyo Jin Park–  Moon Bok
Jo Yi Hyun – Seo Yun
Hong Ji Yoon – Hwa Wol
Jang Do Ha– Kyul
Kim Jae Young -Tae Ryung
Lee Hyun Kyun –  Lee Bang Gan
Kim Dong Won – Hwang Sung Rok
Ahn Nae Sang – Namjeon
Lee Seung Chul – Lee Saek

Yang Se Jong  este unul dintre cei mai uimitori actori pe care i-am vazut eu recent. Aparent este un necunoscut, dar cu mare potential pentru ca a reusit in decursul a cativa ani sa se remarce in industria de divertisment si chiar sa primeasca roluri pe care multi altii si le-ar fi dorit. Este tanar si cu siguranta mai are foarte multe parti si ipostaze de aratat, asa ca eu ma declar un mare fan al lui.  L-am putut descoperi pana acum in diverse roluri in dramele: “Still 17  (SBS / 2018),”Temperature of Love” (SBS / 2017),”Duel” (OCN / 2017),”Saimdang, Light’s Diary ” (SBS / 2017),”Dr. Romantic” (SBS /2016-2017).

Woo Do Hwan este acel tip de actor misterios care debordeaza de carisma. Nu as sti sa il incadrez intr-o categorie anume, dar pot sa zic despre el ca a asteptat sansa sa arate tuturor ca vrea sa joace,  ce stil are si cat de mult isi doreste sa invete.  Nu pot sa nu fiu subiectiva si sa nu spun ca este o incantare de fiecare data cand il vad. Pentru unii poate parea doar un actor cu o fata frumoasa si un fizic pe masura, dar va spun ca el este inca la inceput si ne va arata de acum inainte foarte multe interpretari memorabile, pentru ca este foarte talentat. Pana acum l-am putut vedea in dramele: “Tempted  (MBC / 2018), “Mad Dog” (KBS2 / 2017) ,”Save Me” (OCN / 2017),”Sweet Stranger and Me”  (KBS2 / 2016). Pentru mine, pana acum definitoriu pentru cariera lui Woo Do Hwan ramane rolul din “Mad Dog”, daca inca nu ati vazut aceasta drama va recomand sa ii dati o sansa.

Jang Hyuk  este o prezenta foarte placuta in aceasta drama. Ce sa mai spun despre el? Este atat de cunoscut incat nici nu stiu ce as putea sa mai adaug nou despre el. Are o carisma aparte, o cariera glorioasa si isi alege atat de bine rolurile incat chiar cred ca cei 2 juniori, Yang Se Jong si Woo Do Hwan au o mare onoare sa joace alaturi de el  si chiar cred  ca pot sa invate foarte multe lucruri de la el.  De aceasta data, va juca un rol foarte greu, Lee Bang-Won, pe care l-am mai vazut si in alte drame, daca va mai aduceti aminte de “Six Flying Dragons” si Yoo Ah In. Chiar sunt tare curioasa cum va fi el in acest rol, stiind ce s-a intamplat in acea perioada. Este cunoscut dupa interpretarile din: “Bad Papa” (MBC/2018), “Wok of Love” (SBS/2018), “Money Flower” (MBC/2017-2018) ,”Voice” (OCN/2017) ,”Beautiful Mind” (KBS2/ 2016) , “The Merchant: Gaekju 2015”  (KBS2/2015-2016) , “Shine or Go Crazy”  (MBC/2015) ,”Fated To Love You” (MBC/2014) dar si  din multe alte drame.

Curiozitati: 

  • Este prima aparitie pe care actorul Woo Do Hwan o face intr-o productie istorica. Despre acest rol el a spus: “Pentru ca este prima mea drama istorica nu a fost usor. Dar îmi place foarte mult să filmez. Lucrez din greu pentru a exersa abilități precum călărie și luptă cu sabia, astfel încât să pot arăta un tip de acțiune diferit de ceea ce am făcut până acum”. De asemenea la conferinta de presa inaintea premierei, el a mai spus: “Sunt nervos in privininta felul in care  mă vor vedea spectatorii. În plus față de transformarea fizică cu părul și costumele, m-am pregătit mult pentru acțiune, cu măiestrie, tir cu arcul și călărie. Atât de multe  lucruri sunt noi pentru mine,  așa că mă distrez în timp ce filmez. “
  • Despre acest nou proiect, Jang Hyuk a spus: „My Country  va prezenta poveștile unor  figuri istorie, precum și diverse povești din interiorul care au fost ascunse pana acum. Drama  adaugă la istoria interesantă pe care o cunoașteți deja cateva aspecte in plus pentru a fi o actiune interesanta de urmarit”.

 

Daca vreti sa va faceti o idee si mai buna despre aceasta drama va recomanda sa priviti urmatorele filmulete:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=B7HtrfSup5E

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=7AycMDf1swM

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=aBGy8Ma5wmY


Update

Aceasta drama va putea fi vizionata cu subtitrare in limba romana la prietenii nostri de la Blogul lui Atanase care au preluat de curand proiectul — > http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-in-curs-de-difuzare/my-country-tara-mea-o-noua-era-2019/

 

“My Country” cred ca face parte din acele drame care au cam toate ingredientele pentru a avea succes. Distributia si felul in care vor fi portretizate personajele, m-au atras cel mai mult asa ca abia astept sa vad primele episoade. Va invit sa ii acordati o sansa.

Vizionare placuta!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.