House of BTS in southern Seoul (Big Hit Entertainment)

House of BTS s-a deschis in Gangnam

Preluând o clădire cu trei etaje în cartierul posh din Gangnam, sudul Seulului, pop-up-ul House of BTS a fost aglomerat cu fani din toată lumea, luni dimineață, mulți dintre ei așteptând într-o coadă lungă ore întregi înainte ca magazinul să se deschidă la 10 a.m.

House of BTS in southern Seoul (Big Hit Entertainment)- source: The Korea Herald

Decorat în principal în roz, inspirat de hitul BTS „Boy With Luv”, complexul prezintă diferite zone experimentale și showroom-uri care au reprodus scene din videoclipurile muzicale majore ale actului, cum ar fi „Idol”, „DNA” și „Mic Drop”. De exemplu , în zona „Boy With Luv” de la etajul doi, vizitatorii pot face fotografii pe un fundal de semne de neon colorate și „pian de podea” din videoclipul melodiei. În același etaj, există o stație de autobuz din videoclipul muzical „Spring Day” al actului, unde fanii pot scrie mesaje.

De asemenea, pot observa un chioșc AR care le permite „să danseze cu BTS”, în timp ce o terasă în aer liber plină de Army bombs – servește ca un loc minunat de fotografie. Complexul afișează, de asemenea, peste 200 de tipuri de mărfuri cu tematică BTS, inclusiv păpuși, îmbrăcăminte, articole de papetărie și articole de modă, toate disponibile pentru vânzare. Mâncăruri și băuturi inspirate de BTS sunt, de asemenea, disponibile la o cantină din interiorul complexului.

Spring day – Bus Stop, source – The Korea Herald

Prezentată ca o actualizare a  magazinelor pop-up anterioare ale BTS din orașe precum Los Angeles și Londra, House of BTS se va deschide, de asemenea, la Tokyo, Osaka și Fukuoka, în perioada 23 noiembrie – 29 decembrie. .

„În prezent discutăm noi deschideri în alte orașe. Dar detaliile vor fi anunțate mai târziu ”, a declarat un oficial al agenției BTS, Big Hit Entertainment.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.