Finalul dramei „Crash Landing On You” l-a depășit pe cel al „Goblin”, obținând cel mai mare rating din istoria tvN

Triumf total pentru drama „Crash Landing on You”, al cărei final a avut loc pe data de 16 februarie și care a stabilit un nou record pentru cel mai mare număr de telespectatori din istoria canalului TVN, conform site-ului soompi.com.

Potrivit Nielsen Korea, ultimul episod al dramei produse de Lee Jung-Hyo după un scenariu de Park Ji-Eun a înregistrat un rating mediu de 21,683% pe baza evaluării la nivel național și un rating mediu de 23,249% pe baza evaluării spectatorilor din zona metropolitană a Seulului. Drama în care au jucat Hyun Bin și Son Ye-Jin a depășit astfel recordul anterior stabilit de serialul „Goblin” în ianuarie 2017, al cărui final a obținut un rating maxim de 20,5%.

Nielsen Coreea (닐슨 시청률 홈) este una dintre filialele celei mai importante companii din lume de analiză a informațiilor de pe piețele de afaceri, incluzând analiza TV și publicitatea TV și măsurarea comportamentului utilizatorilor online și mobile.

Transmitem și noi felicitările noastre echipeide producție și întregii distribuții a serialului, care ne-a ținut cu sufletul la gură în toată această perioadă, în special actorului Hyun Bin!

Suntem însă curioși să aflăm de la voi cum vi s-a părut ultimul episod al dramei „Crash Landing on You”. Ne puteți împărtăși părerile voastre în comentariile de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.