Finalul dramei „Crash Landing On You” l-a depășit pe cel al „Goblin”, obținând cel mai mare rating din istoria tvN

Triumf total pentru drama „Crash Landing on You”, al cărei final a avut loc pe data de 16 februarie și care a stabilit un nou record pentru cel mai mare număr de telespectatori din istoria canalului TVN, conform site-ului soompi.com.

Potrivit Nielsen Korea, ultimul episod al dramei produse de Lee Jung-Hyo după un scenariu de Park Ji-Eun a înregistrat un rating mediu de 21,683% pe baza evaluării la nivel național și un rating mediu de 23,249% pe baza evaluării spectatorilor din zona metropolitană a Seulului. Drama în care au jucat Hyun Bin și Son Ye-Jin a depășit astfel recordul anterior stabilit de serialul „Goblin” în ianuarie 2017, al cărui final a obținut un rating maxim de 20,5%.

Nielsen Coreea (닐슨 시청률 홈) este una dintre filialele celei mai importante companii din lume de analiză a informațiilor de pe piețele de afaceri, incluzând analiza TV și publicitatea TV și măsurarea comportamentului utilizatorilor online și mobile.

Transmitem și noi felicitările noastre echipeide producție și întregii distribuții a serialului, care ne-a ținut cu sufletul la gură în toată această perioadă, în special actorului Hyun Bin!

Suntem însă curioși să aflăm de la voi cum vi s-a părut ultimul episod al dramei „Crash Landing on You”. Ne puteți împărtăși părerile voastre în comentariile de mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.