Samsung Galaxy S20: smartphone-ul care schimbă felul în care vedem lumea

Samsung Electronics a prezentat astăzi, 11 februarie, Galaxy S20, o nouă gamă de dispozitive premium care schimbă fundamental modul în care surprindem și experimentăm lumea din jurul nostru, informează un comunicat de presă.

Conform sursei citate, Gama Galaxy S20 introduce o nouă arhitectură a camerelor care îmbină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, ce oferă o calitate uimitoare a imaginii. Gama Galaxy S20 introduce o nouă arhitectură a camerelor care îmbină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, ce oferă o calitate uimitoare a imaginii. Alături de sistemul de camere, Galaxy S20 ne asigură că experiența pe care o avem cu telefoanele noastre va fi mai ușoară și mai bună – ne vom bucura de muzica noastră preferată în orice moment al zilei, vom consuma conținut video și ne vom juca cele mai bune jocuri, chiar și când vom fi în mișcare.

În această nouă decadă, tehnologia 5G va schimba radical felul în care comunicăm și cel în care experimentăm lumea din jurul nostru. Cum toate cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S20 vin cu conectivitate 5G, Samsung aduce în atenția publicului dispozitive de generație viitoare care vor transforma viața oamenilor. Cu un sistem de camere bazat pe inteligență artificială, poți să surprinzi cele mai frumoase momente în momentul în care ele se întâmplă”, a declarat Dr. TM Roh, Președinte și Head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics, potrivit comunicatului.

Construit pentru stilul nostru de viață, Galaxy S20 introduce un sistem de camere complet nou – bazat pe inteligență artificială și cu cel mai mare senzor de imagine integrat – pentru ca fiecare fotografie să fie cea mai bună. Cu specificații noi și parteneriate puternice, Galaxy S20 este creat pentru felul în care ne folosim telefonul în fiecare zi.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.