19485-tedto9taaw

Fosta membră f(x), Luna, vorbește deschis despre decesul lui Sulli și problemele pe care le-a avut cu atacurile de panică

Pe 3 martie, fosta membră a grupului f(x)Luna, a apărut în cadrul emisiunii MBC „Human Documentary People Is Good”.

Luna a debutat cu f(x) în 2009 și în prezent este artistă solo și actriță de musical. Aceasta a părăsit agenția  SM Entertainment anul trecut ca urmare a expirării contractului.

În timpul emisiunii, Luna și-a prezentat cățelul, spunând: „Când locuiam împreună, Sulli devenise foarte singuratică. Am zis că ar trebui să ne luăm un cățeluș, iar cel pe care l-am adus este acest cățel. A fost primul cățel al lui Sulli.”

Luna a mărturisit că nu a mai văzut-o pe Sulli după ce aceasta a părăsit trupa f(x) în anul 2015 și a afirmat printre lacrimi:  „Când am auzit știrile despre moartea ei, m-am așezat pe stradă și am plâns. M-a contactat înainte de a trece în neființă. Pentru prima dată in 15 ani mi-a vorbit informal și mi-a spus ‘Unni, vreau să te văd.’ Am putut realiza că era un mesaj pe care mi l-a transmis după o perioadă lungă în care l-a păstrat. M-am simțit umilă când am auzit-o spunându-mi unni. Ar fi trebuit să o contactez eu prima pentru a vorbi. Ar fi trebuit să spun ceva. Ar fi trebuit să îi spun că o iubeam mai mult.”

Nu după multă vreme de la decesul lui Sulli din luna octombrie, o prietenă apropiată a Lunei, care îi era și colegă de apartament, a părăsit această lume. Luna a spus: „O consideram parte din familia mea. Am trăit amândouă în aceeași casă. Nu am avut un alt prieten la fel de apropiat ca ea. Viața ei trebuie să fi fost cu siguranță foarte dificilă. Nu pot înțelege în totalitate, dar știu că a fost dureros. Ne asemănăm foarte mult, deci depindeam una de cealaltă la fel de mult. Ne-am promis că vom trece împreună prin orice și că vom trăi o viață bună. Ne-am spus asta, dar nu am avut nici cea mai mică idee că ea ne va părăsi așa de curând.”

Luna a mărturisit și faptul că suferă de depresie și atacuri de panică. Ea a spus: „În trecut, starea mea era foarte rea. A fost foarte greu. Poate că nu se vedea, dar aveam atacuri de panică puternice. M-au afectat și din punct de vedere fizic. Nici măcar nu mă puteam urca în mașină. În momentul în care urcam, mâinile și piciorele începeau să îmi tremure și nu mai puteam vorbi și părea că înnebunesc. Eram prea speriată să mă urc în mașină.”

După ce a vorbit cu mama ei despre situația financiară a familiei lor când era mai tânără, Luna a împărtășit noua determinare de a trăi o viață mai bună, nu doar pentru ea dar și pentru prietenii ei. Artista a spus: „Să poți face ceea ce poți face, să fii sănătos, să te poți bucura de lucrurile mărunte din viață și să trăiești împreună cu oamenii și să vă împărtășiți bucuria, ăsta cred eu că este un final fericit. Mamă, tată, nu sunt fragilă. Chiar dacă sunt bolnavă, voi depăși cu siguranță acest moment.”

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.