Kim Hye Soo și Joo Ji Hoon caută răspunsuri la închisoare, în drama „Hyena”

Kim Hye Soo și Joo Ji Hoon își vor pune la bătaie punctele forte pentru un obiectiv comun, în serialul „Hyena”.

Drama SBS i-a atras pe telespectatori cu poveștile sale captivante și pline de întorsături de situație. Săptămâna trecută, Jung Geum Ja (interpretată de Kim Hye Soo) și Yoon Hee Jae (interpretat de Joo Ji Hoon) au fost luați prin surprindere când clientul lor a fost arestat.

Jung Geum Ja s-a alăturat societății de avocatură a lui Yoon Hee Ja drept cel mai nou partener și i s-a încredințat IPO-ul start-up-ului D&T – un caz condus de Yoon Hee Jae. Cei doi au ajuns, astfel, din nou față în față și amândoi au declarat că nu pot lucra unul cu celălalt. Cazul, însă, a evoluat rapid după ce s-a dezvăluit că martorul care a furnizat informații despre acuzațiile legate de CEO-ului D&T privind încălcarea vieții private a avut, de asemenea, dovezi suplimentare.

Pe 12 martie, drama a lansat fotografiile lui Jung Geum Ja și Yoon Hee Jae, vizitându-l pe CEO-ul D&T, Sohn Jin Soo (interpretat de Park Shin Woo) în închisoare. CEO-ul arată furios în timp ce poartă uniforma închisorii, făcându-i pe spectatori să se întrebe ce s-a întâmplat în timpul vizitei lor și dacă cei doi avocați vor putea găsi un indiciu care să-i ducă la o soluție.

Conform scenariului, Jung Geum Ja și Yoon Hee Jae l-au vizitat fiecare pe Sohn Jin Soo pentru a rezolva cazul. Deși lucrează împreună, fiecare dintre cei doi avocați intenționează să folosească propriile sale metode pentru a scoate adevărul de la Sohn Jin Soo. De fapt, este bine de știut că Jung Geum-Ja este o avocată ahtiată după bani. Ea își câștigă cazurile folosind orice mijloace necesare. De cealaltă parte, Yoon Hee-Jae este un avocat de elită, care este inteligent și încrezător în meseria sa.

Următorul episod din drama „Hyena” va avea loc pe 13 martie, la ora 22:00 KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.