Lee Min Ho îi cere lui Kim Go Eun să vină în lumea sa în drama„The King: Eternal Monarch”

Următoarea dramă a SBS a lansat un nou teaser absolut intrigant!

Scris de Kim Eun Sook, „The King: Eternal Monarch/ Regele: monarhul etern” spune povestea a două universuri paralele ale unei monarhii și ale unei democrații, informeză site-ul soompi.com. Lee Min Ho îl va interpreta pe împăratul Lee Gon, care încearcă să închidă ușa dintre cele două lumi, în timp ce Kim Go Eun va juca rolul detectivului Jung Tae Eul, care lucrează cu împăratul pentru a proteja viața oamenilor.

Noul teaser începe cu întâlnirea dintre Lee Min Ho și Kim Go Eun în mijlocul unui oraș luminos. El stă pe un cal alb, galant, în timp ce ea îl privește de la o distanță sigură. În scena următoare are loc o îmbrățișare strânsă pe care Lee Gon i-o oferă brusc lui Jung Tae Eul, surprinderea citindu-se în ochii și pe buzele simpaticei detective.

Jung Tae Eul îl întreabă: „Ai venit într-adevăr dintr-o lume diferită?” Scena trece la Lee Min Ho călărind pe calul său alb printr-o pădure misterioasăde bambus, care dispare brusc în vreme ce trece pe sub zidurile din căramidă ale unei clădiri, întreabând: „Motivul pentru care am supraviețuit este aici?”

Kim Go Eun îi spune apoi lui Lee Min Ho: „Tu acționezi ca și cum m-ai cunoaște, dar eu nu te cunosc”, în timp ce acesta șoptește misterios: „La fel cum eu nu sunt aici, nici tu nu ai fost în lumea mea.” Kim Go Eun nu pare ușor de convins deoarece ea este genul acela de persoană  „care încă nu crede că pământul este rotund”. Clipul se încheie cu Lee Min Ho spunând: „Vino cu mine în lumea mea”.

The King: Eternal Monarch” va avea premiera în luna aprilie a acestui an, iar eu nu vă pot descrie în cuvinte cât sunt de nerăbdătoare să văd această dramă. Urmăriți teaser-ul complet mai jos!
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.