Untitledm

6 momente în care am simțit fluturi în stomac în episoadele 5 și 6 ale dramei “I’ll Go To You When The Weather Is Nice”


Povestea simplă, dar emoționantă a dramei “I’ll Go To You When The Weather Is Nice” continuă cu cele mai recente episoade din această săptămână, care ne-au umplut de bucurie și liniște sufletească. În special când am văzut cum Im Eun Seob (Seo Kang Joon) și-a arătat în mod subtil iubirea față de Mok Hae Won (Park Min Young) a fost suficient să ne ajute să trecem peste aceste zile de izolare și distanțare. Iată 6 momente în care chiar am simțit fluturi în stomac urmărind episoadele 5 și 6!

 Atenție: Veți avea parte de spoilere!

1. Când Eun Seob visează cu ochii deschiși că dansează cu Hae Won

Eun Seob și Hae Won nu au avut o zi prea grozavă, așa că Eun Seob sugerează să facă ceva care îi va face să se simtă mai bine. Deci, ce face acesta? Aranjează un videoproiector în librărie, scaldă încăperea într-o lumină difuză și încep să se uite la film. În timp ce urmărește filmul cu Hae Won, el visează cu ochii deschiși la cum valsează prin magazin cu ea.

Acesta cu siguranță este unul dintre cele mai romantice momente din dramă de până acum. Dragostea lui Eun Seob este atât de pură și dulce. Pur și simplu își dorește atât de mult să fie cu ea! A fost un moment romantic, dar și super drăguț. Abia aștept să văd mai multe momente ca acestea!

2. “Sentimentele mele sunt aceleași.”

Oh Young Woo (Kim Young Dae) mărturisind că încă are sentimente pentru Hae Won este cu adevărat o confesiune la care cu toții visăm.

Ah. Când Oh Young Woo îi dă nonșalant numărul său de telefon lui Hae Won și recunoaște că încă mai are sentimente pentru ea este aproape suficient de dulce pentru a întrece personajul lui Eun Seob – aproape. Și totuși, cât de calm, cool și frumos este acest nou personaj?!

3. Când Seo Kang Joon o conduce acasă pe Park Min Young

Când casa lui Hae Won este reparată și renovată, ea nu mai are motiv să rămână acasă la Eun Seob. Evident că el e foarte trist, dar când Hae Won pornește către casa ei, Eun Seob aprinde lanterna în drumul ei, ca să îl poată vedea. Este a doua oară când face asta și merită menționat pentru că este cel mai drăguț lucru ever.

Zâmbetul de pe chipul lui Hae Won când observă lumina lanternei lui Eun Seob la picioare este atât de sincer. Este un gest atât de simplu, dar atât de frumos, pentru că practic Eun Seob a devenit o rază de soare în viața ei întunecată și deprimantă. E un moment atât de emoționant care ar face pe oricine să înnebunescă după Seo Kang Joon! Iubirea lui este atât de sinceră! Nu. Mai. Rezist. The feels!

4. Young Woo așteptând-o afară pe Hae Won

Chiar înainte de reuniunea de liceu, Hae Won se aranjează și se pregătește să plece, iar când iese afară îl zărește pe Young Woo așteptând.

A fost un moment la care nu ne-am fi așteptat. Aproape că așteptam ca Eun Seob să fie cel care o aștepta afară, dar în locul lui a fost Young Woo. Nu că ne-am plânge din cauza asta. Doar  uitați-vă la el!


Mmmmm…..ca un pahar înalt de vin select.

5. Young Woo luând prânul cu Hae Won

Hae Won a fost o singuratică în timpul școlii din cauza bârfelor create în jurul ei, dar, în ciuda acestui fapt, Young Woo a avut sentimente pentru ea. Așa că, în această scenă, când o vede așezată singură la cantină la ora prânzului, el se așează chiar în fața ei.

Aceasta a fost probabil scena mea preferată din ambele episoade. De ce este Young Woo atât de cool? Fără să-i pese de ce cred ceilalți, el se așează în fața ei și ascultă muzică, declarând că nu-i pasă de zvonuri. Datorită acestui lucru, Hae Won nu mai este singură și oamenii vor să se împrietenească cu ea. Hae Won recunoaște că, practic, el i-a salvat viața atunci când erau în liceu.

Putem vorbi și despre felul în care Young Woo o privește Hae Won?

6. Momentul lui Eun Seob și al lui Hae Won de la miezul nopții

Când luminile se sting la reuniunea de liceu, Hae Won își mărturisește sentimentele lui Eun Seob. După ce și-a petrecut întreaga seară cu Young Woo și după ce l-a ascultat mărturisindu-și sentimentele față de ea, Hae Won a realizat că inima ei îi aparține de fapt, lui Eun Seob.

Momentul a sosit în sfârșit și sunt atât de bucuroasă că Hae Won a fost cea care și-a mărturisit sentimentele pentru Eun Seob. A fost frumos că nu a fost nevoie de mai multe episoade pentru ca ea să-și dea seama de sentimentele sale pentru el. A fost nevoie doar de un moment pentru a-și dea seama cât de goală se simțea fără el. Eun Seob este pur și simplu perfect pentru ea, iar acest moment a fost unul dintre cele mai dulci din dramă de până acum!

Sursa: Soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.