header

Hwang Jung Eum, Yoon Hyun Min şi Seo Ji Hoon apar în noi postere pentru o viitoare dramă

KBS 2TV a lansat postere cu personajele pentru viitoarea comedie romantică “To All Guys Who Loved Me”!

“To All Guys Who Loved Me” va spune povestea lui Seo Hyun Joo (Hwang Jung Eum), o femeie care renunță la iubire și căsătorie după ce faptul că a avut inima frântă de mai multe ori a dus-o la concluzia că toți bărbații sunt la fel. Tocmai când renunțat, doi bărbați total diferiți intră brusc în viața ei și se angajează într-o luptă aprigă pentru a o cuceri.

Primul poster îl prezintă pe Seo Hyun Joo, liderul echipei de planificare pentru un webtoon. Ea suflă un sărut în timp ce este înconjurată de inimi de hârtie ce cad de jur împrejurul ei. Descrierea de sus din imagine este un testament al indiferenței ei față de dragoste și căsătorie: „Însoțitorul meu de viață sunt eu însumi, Seo Hyun Joo.”

Următorul poster îl arată pe Hwang Ji Woo (Yoon Hyun Min), CEO al companiei farmaceutice Sun Woo. Fundalul purpuriu stabilește un ton serios care se potrivește expresiei reci, gânditoare, de pe fața lui. Descrierea spune: „Nu ți-ai aduce aminte de mine? De fapt, nu îți aminti de mine ”, adăugându-se la misterul din jurul personalității sale.

Posterul final îl prezintă pe artistul de webtoon Park Do Kyeom (Seo Ji Hoon). Spre deosebire de posterul lui Hwang Ji Woo, Park Do Kyeom este înconjurat de un fundal albastru deschis care complimentează aura pură, plină de tinerețe pe care o emite cu zâmbetul său strălucitor. Descrierea face aluzie la farmecul său fără efort, precum cel al unui tânăr. Descrierea spune: „Noona, nu ai prea multă încredere în mine? Și eu sunt bărbat. ” Noona este un cuvânt coreean folosit de un bărbat pentru a se referi la o femeie mai în vârstă.

Echipa de producție a vorbit despre atmosfera prietenoasă de pe platou, spunând: „În timpul ședinței foto, actorii au intrat perfect în pielea personajelor și au fost foarte atenți unii la alții. Studioul a fost plin de veselie tot timpul”.

“To All Guys Who Loved Me” are premiera pe 6 iulie, de la 9:30 PM KST. Vezi primul teaser pentru dramă aici!

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.