header

BTS promovează noul Samsung Z Fold2

Sursa: twitter.com

Samsung a lansat noua serie Galaxy Note 20 și alte produse în cadrul Galaxy Unpacked. Pe lângă Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra s-au lansat Tab S7 și S7+, Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live și Galaxy Z Fold2.

La promovarea acestor produse au luat parte și câteva vedete internaționale.

În ceea ce privește telefonul Samsung Galaxy Z Fold2, cei care au promovat noul telefon au fost nimeni alții decât membrii cunoscutului grup K-pop, BTS!

În clipul promoțional RM (Namjoon), Jin (Seokjin), Suga (Yoongi), J-Hope (Hoseok), Jimin, V (Taehyung) și Jungkook testează funcțiile noului telefon, într-un fel de “unboxing video”. Nici nu cred că este nevoie de traducere pentru a ne da seama de cât de fascinați sunt băieții de noul model!  

Clipul cu cei 7 cântăreți simpatici, prezentat în timpul evenimentului, se pare că a făcut înconjurul lumii. Nu numai că mari publicații internaționale au scris despre acest cameo, materialul video a ajuns și pe micile ecrane din țara noastră! Unul dintre cele mai bine cotate posturi de televiziune din România a folosit clipul cu băieții din BTS, anunțând că gigantul sud-coreean, Samsung, a lansat noul telefon, Galaxy Z Fold2.

BTS nu este la prima colaborare cu Samsung Electronics. În luna iulie (2020), grupul a lansat o ediție aniversară pentru fani, care a inclus telefonul Samsung Galaxy S20+, căștile Galaxy Buds+ și o baterie portabilă, toate în variantă mov, cu inscripția logo-ului BTS pe acestea.

Sursa: twitter.com
Sursa: twitter.com

BTS este imaginea brandului Samsung în Coreea de Sud.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.