1a5c7ca44e644613b485f14082222785

Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho și Kang Han Na sunt hotărâți să își schimbe viața în noua dramă “Start-Up”

Iată că producătorii coreeni ne-au pregătit o nouă dramă. Ea este noul proiect al postului coreean tvN și se numește  “Start-Up” . De curând au apărut informații mai multe despre ea și un teaser.

Acțiunea dramei „Start-Up” se va desfășura într-un cadru fictiv, în Silicon Valley din Coreea de Sud, numit Sandbox și spune povestea oamenilor din lumea companiilor start-up. Scenariul a fost realizat de Park Hye Ryun ( cel care a creat și povestea dramei „I Hear Your Voice“) și drama este regizată de Oh Choong Hwan ( cel care s-a aflat în spatele succesului dramei „Hotel Del Luna“), ambii care au lucrat anterior la drama While You Were Sleeping.”

În această dramă protanonista este Suzy în rolul Seo Dal Mi. Ea visează să devină Steve Jobs din Coreea. Alături de ea va fi Nam Joo Hyuk în rolul lui Nam Do San, fondatorul Samsan Tech. Personajul lui Kim Seon Ho, Han Ji Pyung, este lider de echipă la SH Venture Capital, în timp ce Kang Han Na este CEO și face parte din a doua generație chaebol și se numește Won In Jae.

În teaserul nou lansat, fiecare personaj dezvăluie de ce vor să reușească cu propria afacere. Seo Dal Mi spune că vrea să întoarcă mesele, în timp ce Nam Do San își exprimă dorința de a străluci din nou. Han Ji Pyung spune că vrea să-și ramburseze datoria, iar Won In Jae adaugă direct că nu vrea să fie un câine, referindu-se la dorința ei de a câștiga libertate și succes cu propriile mâini, decât să fie “aruncată” dacă nu este suficient de bună să moștenească compania familiei sale.

Cele patru personaje merg înainte cu zâmbete încrezătoare, iar fanii seriilor coreene aștepta cu nerăbdare să urmărească lupta pentru a obține atât dragoste, cât și succes mult dorit.

Acestea au fost informațiile oferite, acum vă invit și pe voi să urmăriți noul teaser chiar mai jos!

Sunt tare curioasă cum va fi această nouă dramă, dar mai avem de așteptat puțin până la premiera ei , deoarece producătorii au programat-o pentru luna octombrie.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.