5

Locuri în Seul unde vă puteți bucura de natură în timp ce respectați regulile de carantină COVID-19

Ne aflăm în mijlocul unei vacanțe de cinci zile pentru majoritatea sud-coreenilor, dar oamenii au fost încurajați să nu călătorească din cauza pandemiei.

Cu toate acestea, chiar și într-un oraș aglomerat precum Seulul, există o mulțime de locuri unde vă puteți bucura de aer proaspăt, puteți admira peisaje și o puteți face în siguranță.

În mijlocul districtului Seodaemun-gu din nord-vestul orașului Seul se află un pârâu mic, numit „Hongjecheon”.

Pârâul Hongjecheon
Sursa: koreanherald.com

Și chiar lângă el se află muntele Ansan, înalt de trei sute de metri.

Punct panoramic pe muntele Ansan
Sursa: magazine.seoulselection.com

Cunoscut pentru traseele sale forestiere fără bariere, vizitatorii muntelui sunt liberi să facă o plimbare pe îndelete printre înalții copaci de Metasequoia.

Diversele caracteristici geografice ale muntelui și peisajul pitoresc atrag și mulți vizitatori străini.

„Îmi place pentru că are căi de mers pe jos curate și simplu de urmat, și te poți plimba în ce stil vrei tu, mai încet sau mai repede”, mărturisește o turistă.

“Aveți cele patru culori uimitoare și florile de cireș în primăvară, strălucirea lor în timpul iernii și noul verde proaspăt, tot în primăvară. Este frumos”, mai spune o altă turistă.

În partea de jos a muntelui se află o grădină cu flori colorate, setată pe coloana sonoră a cântecului păsărilor.

A devenit un loc unde oamenii pot scăpa de stresul cauzat de pandemia actuală de COVID-19.

“Din cauza COVID-19 m-am simțit sufocată acasă. Cu florile înflorite, cântecele păsărilor și aerul proaspăt, este foarte liniștitor”, declară o locuitoare din Seul.

De asemenea, și muntele Namsan este accesibil din oraș.

Muntele Namsan
Sursa: magazine.seoulselection.com

Printre traseele cu cinci teme, traseul zidului orașului Seul prezintă experiența unică a mersului pe jos între trecut și prezent.

Traseul Zidului Orașului Seul
Sursa: peaksandpenguins.com

Aflat  în vârful muntelui, chiar în centrul capitalei, Turnul Namsan este un loc minunat pentru a vă bucura de vederile panoramice ale Seulului.

Priveliște surprinsă de pe muntele Namsan
Sursa: magazine.seoulselection.com

Întinzându-se din partea cea mai nord-estică a orașului până la Casa Albastră, acesta este un loc popular pentru fotografii.

Cu toate acestea, menținerea distanței sociale în timpul drumețiilor este esențială.

Purtarea măștilor este o necesitate, mai ales atunci când este dificil să păstrați o distanță de doi metri de ceilalți. Drumeții ar trebui să-și dezinfecteze frecvent mâinile cu dezinfectantele puse la dispoziție în tot parcul.

Oamenii sunt, de asemenea, sfătuiți să meargă unul în spatele celuilalt, să stea separat atunci când mănâncă și să evite împărțirea mâncării.

Parcurile naționale și locurile publice, cum ar fi pavilioanele, au fost închise pentru a împiedica oamenii să rămână în același loc pentru perioade prelungite de timp.

Sursa: arirang.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.