Untitled

Korean Rice Food Exhibition: 30 de ani de relații diplomatice româno-coreene sărbătoriți pe 7 și 8 noiembrie în Carrefour Corbeanca și Park Lake

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România, Ambasada Republicii Coreea în România, împreună cu Ministerul Agriculturii, Alimentației și Afacerilor Rurale al Republicii Coreea, aT (Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corporation), și în parteneriat cu Carrefour România SA, Rolling Sushi (sub SC MIRASIA Food SRL) și KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency), organizează „Korean Rice Food Exhibition”, care se va desfășura pe parcursul a două zile, în incinta Carrefour Corbeanca Ilfov (7 noiembrie), respectiv Carrefour ParkLake București (8 noiembrie), în intervalul orar 9:00-18:00, potrivit unui comunicat remis presei de Ambasada Republicii Coreea de Sud la București.

În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate produse alimentare coreene autentice românilor interesați să încerce ceva nou și sănătos: Tteok-bokki (Batoane de orez), piure de orez, pulbere tradițională din cereale 100% organice (misu-garu), HWAYO – băutură tradițională obținută prin distilarea alcoolului din boabe fermentate de orez coreean, și supă cu tăiței de orez.

Pe lângă produsele ce au la bază orezul, vor mai fi disponibile în cele două locații extractul din rădăcină de Ginseng coreean, extractul de usturoi coreean, precum și găluște coreene (mandu).

Mai mult, vizitatorii vor primi mostre gratuite pentru a degusta acasă produsele disponibile.

Dat fiind că acest eveniment oferă produse alimentare unice, o parte din ele nefiind încă introduse pe piața românească, organizatorii speră ca vizitatorii să se bucure de o experiență gastronomică unică, prin degustarea alimentelor coreene din orez, care sunt sănătoase, gustoase, și ușor de făcut.

Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii Carrefour Corbeanca și ParkLake în perioada menționată mai sus. Mai mult, dat fiind situația actuală, organizarea se aliniază standardelor de igienă și respectă măsurile de de distanțare fizică si prevenție în spațiile publice, stabilite de către autorități.

Pentru mai multe informații despre produsele expuse în cadrul evenimentului, precum și alte detalii organizatorice, vă rugăm să accesați paginile de Facebook ale evenimentului, via pagina oficială de Facebook a Ambasadei Republicii Coreea în România.

Link-uri:

Carrefour ParkLake: https://upload.facebook.com/events/400302237651283/




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.