fb4a6bd6da234606ae6d6303116a3070

Cel mai nou film al lui Gong Yoo și Park Bo Gum confirmă data premierei și ne arată posterele oficiale

Producătorii celui mai nou film a lui Gong Yoo și Park Bo Gum și anume “Seo-Bok” (titlu provizoriu) au dezvăluit că acesta va avea premiera chiar în acest an.

Este vorba despre un film SF numit “Seo Bok” la care filmările au început anul trecut în luna mai. El va prezenta povestea lui Ki Heon, rol interpretat de Gong Yoo, un fost agent de informații care întâlnește prima clonă umană a omenirii numită Seo Bok ( personajul interpretat de Park Bo Gum). După o asemenea întâlnire controversată Ki Heon va fi prins în cadrul unor incidente periculoase în care sunt implicate mai multe forțe care se află la “vânătoare” pentru a poseda clona.

Primul afiș al filmului îl prezintă pe Ki Heon în întuneric, trăind emoții complicate. Textul care apare pe el spune: „El trăiește în prezent”, sugerând modul în care întâlnirea lui Ki Heon cu Seo Bok va fi „ultima misiune a vieții sale”.

Între timp, se spune că Seo Bok „trăiește pentru totdeauna” ca „cineva care nu moare niciodată”, iar silueta lui creează un sentiment de mister. Aceste postere ridică întrebări despre modul în care Ki Heon și Seo Bok vor interacționa ca persoane opuse complete.

A venit timpul să va invit să vedeți un teaser destul de intens al acestui film dacă accesați următorul link — https://www.facebook.com/watch/?v=2644558342473320

Producătorii filmului au mai dat detalii despre un alt personaj ce va fi interpretat de Jo Woo Jin. El va fi șef Ahn, conducătorul biroului de informații coreean care încearcă să ascundă existența lui Seo Bok de public.

Vă mai spun că “Seo Bok” va avea premiera în luna decembrie.

(sursa- soompi)
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.