bc8a260173d947c391ff756f649d89eb

Trupa MONSTA X a fost numită ambasadoare pentru Conferința Internațională Anticorupție

Trupa MONSTA X a fost numită oficial ambasadoare onorifică pentru cea de-a 19-a Conferință Internațională Anticorupție (IACC)!

Pe 23 octombrie, MONSTA X a participat la o ceremonie oficială de numire la Seul, unde și-a acceptat noul rol de ambasadori de bunăvoință pentru IACC. În contextul pandemiei COVID-19, doar un număr mic de oameni au fost prezenți la ceremonia fizică, transmisă în direct pe YouTube de către Comisia Anticorupție și Drepturil Civile.

Membrii MONSTA X au declarat: „Suntem recunoscători și onorați să devenim ambasadori de bunăvoință pentru un forum internațional atât de semnificativ. Nu vom lua această responsabilitate cu ușurință și vom lucra din greu pentru a răspândi conștientizarea…. intelegerea despre Conferința internațională anticorupție multor oameni. ”

Aceștia au mai adăugat: „Suntem bucuroși că putem arăta fanilor noștri că facem o muncă atât de semnificativă”.

Iar membrul I.M a continuat să spună în engleză: „Este o onoare să fiu ambasador al acestui eveniment foarte semnificativ și sper că voi susțineți acest eveniment și faceți din această lume un loc mai bun împreună cu noi. Mulțumesc mult.”

Pot să vă mai zic că trupa MONSTA X se pregătește, în prezent, pentru a reveni cu al treilea album de studio numit „Fatal Love”, care va fi lansat pe 2 noiembrie.

(Sursa: Soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.