lee-min-ho-dan-novel-pachinko

Lee Min Ho își va face debutul la Hollywood. A fost confirmat în distribuția dramei globale “Pachinko”

În aceste zile a venit o veste foarte bună. Se pare că Lee Min Ho s-a alăturat oficial distribuției noului proiect de la Apple TV + numit „Pachinko”.

Această dramă se bazează pe cel mai bine vândut roman cu același nume al scriitoarei coreene Min Jin Lee. Acțiunea romanului urmărește patru generații ale unei familii de imigranți coreeni, povestind saga lor care se desfășoară pe parcursul a mai multi ani în Coreea, Japonia și Statele Unite. Drama constituie un proiect global care va cuprinde actori și elemente din Coreea, Japonia dar și engleze. A fost stabilit ca povestea să se desfășoare pe parcursul a opt episoade. De altfel se pare că filmările încep în Coreea pe 26 octombrie și intenționează să se filmeze și în Canada.

Vreau să vă aduc aminte că romanul “Pachinko” a fost tradus și în limba română și lansat la Editura Nemira în luna iunie 2019. Iar noi am scris despre această lansare și puteți să citiți și voi articolul chiar aici – https://www.saranghanguk.ro/index.php/2019/06/06/cartea-pachinkode-min-jin-lee-se-lanseaza-oficial-la-editura-nemira/

Agențiile de știri coreene au aflat că personajul lui Lee Min Ho, se va numi Hansu, și va fi „un negustor bogat și puternic cu legături cu crima organizată”. Se mai spune despre acest personaj că: „Este un oportunist care este fidel propriilor dorințe, în timp ce vrea să fie inocent atunci când vine vorba de iubire. Este un personaj misterios care ascunde un secret și va fi prins într-o poveste de dragoste interzisă. De altfel va joaca un rol important în povestea dramei”.

De asemenea, publicația Variety afirmă că Lee Min Ho se alătură unei distribuții care include și pe Jin Ha, Anna Sawai, Kim Min Ha, Soji Arai și Kaho Minami. A mai fost dezvăluit că cel care va fi la “cârma” acestui proiect global, producătorul executiv și scriitorul principal este Soo Hugh, iar Kogonada și Justin Chon vor regiza fiecare câte patru episoade.

Momentan o dată a lansării acestei miniserii nu a fost stabilită. Acestea au fost noutățile oferite până acum. Eu una aștept noi detalii și cu alte noutăți despre acest proiect global vom reveni tot aici.

(sursa – soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.