fb4a6bd6da234606ae6d6303116a3070

“Seobok”, cel mai așteptat film cu Gong Yoo și Park Bo Gum va fi lansat online și în cinematografe în aprilie

Filmul de acțiune SF „Seobok” cu Gong Yoo și Park Bo-gum protagoniști, va ajunge simultan în cinematografe și pe platformele de streaming local luna viitoare, a declarat, de curând, distribuitorul său CJ ENM.

Inițial, în articolul acesta vă spuneam că filmul „Seobok” urma să aibe premiera în decembrie 2020, dar din cauza creșterii cazurilor de coronavirus în Coreea lansarea filmului a fost amânată.

Foto: asianwiki.com

Acesta va fi primul film coreean cu un buget mare care va apela la abordarea „pe două căi” de distribuire, în contextul pandemiei de COVID-19, în timp ce câteva producții coreene au decis să treacă de lansarea în cinematografe și au mers direct pe platformele de streaming.

„Time to Hunt” (2020) a fost primul film coreean care a mers direct pe Netflix fără lansare în cinematografe, iar apoi a urmat thriller-ul „Call” în noiembrie și filmul SF cu tema spațială „Space Sweepers” în februarie.

Producția „Seobok” reprezintă unul dintre cele mai așteptate filme din 2021, deoarece doi actori celebrii și foarte iubiți joacă împreună într-un film pentru prima dată. Desigur vorbesc acum despre Gong Yoo și frumușelul Park Bo-gum.

Synopsis Seo Bok (Korean Movie 2020), Gong Yoo becomes Park Bo Gum  Protectors.

“Răspunzând schimbărilor rapide ale perspectivelor consumatorilor și ale nevoilor de conținut, am decis să lansăm Seobok în cinematografe și în serviciul de streaming Tving”, a declarat CJ ENM într-un comunicat preluat de Koreatimes.

Trebuie să vă spun că Tving este platforma de streaming online nr. 3 din Coreea, cu 2,41 milioane de utilizatori activi lunar, după Netflix și Wavve. Această companie a declarat că va investi 400 de miliarde de woni (356 milioane de dolari) în următorii trei ani pentru a asigura conținut de calitate în toate genurile pentru platformă.

Într-un efort de a lansa filme și de a obține în continuare profit, companiile de producție au început să experimenteze difuzarea dublă, prin intermediul platformelor online și lansări în cinematografe.

Regizat de Lee Yong-joo, „Seobok” spune povestea lui Ki-heon (Gong Yoo) căruia i se dă o misiune „finală” de a transporta în secret prima clonă umană din lume numită Seobok (Park Bo-Gum) într-un refugiu sigur. Cu toate acestea, ei ajung să fie prinși într-o serie de situații care pun viața în pericol, în timp ce alte forțe încearcă să intre în posesia lui Seobok.

Regizorul Lee Yong Joo este cunoscut pentru drama romantică premiată „Architecture 101”, cu Bae Suzy, Lee Je-hoon și Cho Jung-seok în rolurile principale.

Un aspect interesant la acest film este că a fost inspirat de numele unui personaj trimis de Qin Shi Huang, primul împărat chinez, care a căutat o plantă a tinereții veșnice. „Seobok” ridică întrebări filosofice despre viitorul umanității și transmite mesajul că oamenii nu ar trebui să fie exagerat de ambițioși.

Full Trailer for Korean Thriller 'Seobok' About the First Human Clone |  FirstShowing.net

În prezent, Gong Yoo filmează thriller-ul misterios de la Netflix “The Silent Sea” alături de Bae Doo-na și Lee Joon. În același timp, Park Bo Gum își îndeplinește serviciul militar în cadrul departementului de marină al ROK.

Acest film interesant, foarte așteptat de fani va avea premiera dublă pe data de 15 aprilie. Am toate motivele să cred că acest film va fi un real succes și ce pot să ma zic este că abia aștept să îl urmăresc.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.