babyshark

Melodia sud-coreeană pentru copii „Baby Shark Dance” devine cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depășind „Despacito” a lui Luis Fonsi & Daddy Yankee

Recordul de vizionări al videclipului „Despacito” a fost doborât zilele acestea, mai exact pe 2 noiembrie, de un cântec pentru copii. Și nu este vorba despre orice cântec, ci despre unul din Coeea de Sud.

Cântecul pentru copii „Baby Shark” a devenit, astfel, cea mai vizionată piesă de pe Youtube, depășind clipul „Despacito” interpretată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, care are un pic peste 7 miliarde de vizualizări.

Îndrăgita melodie înregistrată de compania sud-coreeană Pinkfong a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, așa cum a declarat co-creatorul piesei, „SmartStudy, ajungând să aibă nu mai puțin de 7.065.461.210 de vizionări.

Piesa a devenit virală mai întâi în sud-estul Asiei, apoi mai târziu în SUA și Europa, fiind inclusă chiar în topurile muzicale globale și ocupând locul 32 pe „Billboard Hot 100 chart” și locul 6 în topul din Marea Britanie, Official Charts, relatează allkpop.com.

Creatorul melodiei a mulțumit ascultătorilor piesei pentru dragostea manifestată față de melodie.

Kim Min-seok, președintele SmartStudy, a declarat că sunt cu adevărat recunoscători tuturor oamenilor care au apreciat piesa „Baby Shark” a lui PINKFONG, adăugând că vor face tot posibilul pentru a aduce divertisment mai diversificat fanilor mondiali prin dezvoltarea diverselor proprietăți intelectuale.

Simpatica melodie poate fi ascultată aici:

https://www.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w&feature=emb_title




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.