EgAm3QQUwAIg_AV

Piesa “Dynamite” a grupului BTS, a ajuns pe locul 12 în topul Billboard pentru single-uri

Superstarurile K-pop, BTS, au ajuns pe locul 12 în topul Billboard main singles (topul pentru single-uri) din această săptămână, cu mega-hit-ul lor, “Dynamite”, păstrând în același timp și trei dintre albumele sale în topul albumelor .

„Dynamite” a coborât 5 poziții pentru a intra pe locul 12 în topul Hot 100 din săptămâna care se încheie sâmbătă, ajungând la o serie de nouă săptămâni în top 10, conform graficului Billboard actualizat recent.

Topul Hot 100 combină streaming-ul american de toate genurile, difuzarea radio și vânzările fizice propriu-zise.

Prima melodie în limba engleză a septetului și-a pierdut poziția fruntașă în topul vânzărilor de melodii digitale, ocupând locul trei săptămâna aceasta.

Dar performanța difuzărilor radio a rămas puternică în această săptămână, „Dynamite” terminând pe locul 18 în topul Radio Songs și pe locul 9 în topul radio Pop Songs, care este cel mai înalt clasament realizat vreodată de un act K-pop.

De asemenea, BTS a avut trei intrări noi în această săptămână, în topul Hot 200, lista principală de albume ale editorului de muzică din SUA, datorită succesului îndelungat al mega-hitului “Dynamite”.

“Map of the Soul: 7”, un album full-length lansat în februarie (2020), a ajuns pe locul 84, rămânând în top timp de 36 de săptămâni, consecutiv.

Pe locul 137 a fost al doilea album EP al septetului, „Skool Luv Affair”, care a fost republicat recent la șase ani de la lansarea inițială în 2014. A debutat pe poziția a 12-a în Billboard 200, săptămâna trecută.

„Love Yourself: Answer”, albumul din 2018 al grupului, a intrat în top, pe locul 200.

Sursa: Yonhap News




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.