b242462b9f40454b950207f3f6274864

G-Dragon vorbește despre muzică, modă și revenire

Avem vești bune despre liderul BIG BANG, G-Dragon  care a apărut  în numărul de noiembrie al revistei  Vogue Korea. Cu această ocazie a acordat și un interviu  din care am aflat mai multe lucruri felul în care face muzică și filosofia în modă.

Încă o dată ne este dat să vedem cum GD efectiv își afișează farmecul caracteristic, deși nu am mai avut ocazia  să mai aflăm ceva despre el de când s-a întors din armată.

În acest pictorial vedem efectiv cum strălucește în eleganța lui  purtând haine care fac parte din colecția de toamnă Chanel, precum coliere cu perle semnate Chanel, geantă de mână 2,55 matlasată. Sesiunea foto a avut loc la un vechi studio de înregistrări din districtul Yongsan.

Această ocazie nu numai  ne-a dat șansa   să-i  vedem abilitatea de a scoate în evidență diverse ținute, ci și gândurile sale despre două dintre caracteristicile sale emblematice – stilul și melodiile sale. Când a vorbit despre conceptul acestei sesiuni foto, G-Dragon a explicat că „nu a vrut să sparg stereotipurile oamenilor despre Chanel ca brand”. El a adăugat: „Când combin blugii cu jacheta sau bijuteriile Chanel, este o combinație jucăușă. Îmi place să arăt bine îmbrăcat, dar să par fără griji, în același timp. ”

În interviu, el și-a exprimat pe scurt opiniile actuale despre muzică. Referindu-se la numeroasele melodii pe care le-a scris  pe când avea 20 de ani, el a descris: „Sunt ca un jurnal deoarece tind să scriu despre experiențele mele personale. Dacă nu aș fi scris despre ele, aș fi uitat totul pentru că am fost atât de ocupat. Când ascult melodiile mele mai târziu, mă gândesc la mine: „Ah, a fost atunci.” Sau îmi dau seama cum gândurile și perspectiva mea s-au schimbat în timp. Uneori trec și prin încercări similare. ”

Iată mai multe fotografii din Vogue Korea cu G-Dragon

Fotografiile și videoclipurile cu G-Dragon pot fi găsite pe site-ul oficial Vogue Korea, pe canalele de socializare și pe canalul YouTube.

De asemenea, trebuie să vă mai zic ceva ce așteptam de mult. Se aude prin “târg” că G-Dragon lucrează deja la o revenire în muzică.

Mai exact, pe 2 noiembrie, publicația OSEN a dezvăluit că liderul BIGBANG se pregătește pentru a lansa un nou album solo. După ce această veste a extaziat fanii, agenția artistului, YG Entertainment a declarat : „Este adevărat că G-Dragon lucrează la o melodie nouă.”

Vreau să vă aduc aminte că ultimul album solo al lui G-Dragon a fost lansat în 2017, în timp ce ultima melodie a trupei BIGBANG a fost single-ul „Flower Road” în 2018.De altfel, BIGBANG a fost inițial, programată să reînceapă activitățile de grup cu festivalul Coachella, în aprilie anul acesta, dar planurile au căzut în momentul în care evenimentul a fost anulat din cauza apariției pandemiei COVID-19.

Eu mă bucur tare tare mult de această veste. Chiar era timpul ca G-Dragon să ne încânte din nou cu o melodie. Aștept cu nerăbdare și alte vești așa că rămâneți aproape.

(sursa- soompi)

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.