5cd0606e91b94b38b3b45968e41f96ac

Lee Je Hoon și Shin Hye Sun pornesc într-o căutare de comori în noul film “Collectors”. Producătorii au lansat un nou trailer

Producătorii viitorul film numit „Collectors” al lui Lee Je Hoon și Shin Hye Sun au lansat un nou trailer, câteva imagini și informații noi înaintea premierei.

“Collectors” este un film foarte interesant care spune povestea unui jaf realizat de genialul tâlhar de morminte numit Kang Dong Goo ( rolul interpretat de Lee Je Hoon). El care dezgropă mormite și comori ascunse sub pământ ămpreună cu alți experți. Mai exact, alături de Kang Dong Goo, echipa include sa îi pe profesorul Johns (rolul lui Jo Woo Jin), expert în excavarea picturilor murale din mormintele antice; Chief Yoon (Shin Hye Sun), un curator de elită în lumea artei antice și Sapdari (Im Won Hee), un expert la munca cu lopata.

Acești tâlhari de morminte vor săpa sub statuia de bronz aurită de la Templul Hwangnyong, la vechea pictură murală a mormintelor din Goguryeo și chiar vor pătrunde în inima Gangnamului, Seul, fără nici o ezitare.

Acest filmul atrage cu ușurință atenția publicului cinefil pentru a aduce energie bună spectatorilor în timpul acestei pandemii. Un alt punct culminant al filmului este chimia amuzantă dintre distribuția principală, pe măsură ce fiecare actor se transformă într-un tip de personaj pe care nu l-au interpretat până acum în cariera lor. În loc să spună o poveste criminală întunecată și periculoasă, acest film arată o poveste plină de speranță de care oamenii de toate vârstele se pot bucura cu ușurință.

Noul trailer lansat începe cu o echipă de căutare care investighează un templu. Lee Je Hoon își ascunde planul și este capabil să fure o statuie a lui Buddha din dinastia Goryeo. Știrile despre acest jaf se răspândesc rapid și Shin Hye Sun lucrează pentru a încheia un acord cu Lee Je Hoon.

Pe măsură ce echipa crește, ei descoperă că ceva care a fost considerat odată ca gunoi este de fapt o comoară. Pentru a căuta comoara, au pornit într-o ambițioasă misiune de a se infiltra într-un tunel subteran din inima cartierului Gangnam, din Seul.

A venit momentul să vă invit să urmăriți și voi noul trailer chiar mai jos.

Cam acestea au fost informațiile apărute până acum. Vă mai spun că filmul “Collectors” va fi lansat pe 4 noiembrie.

(sursa: soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.