Tragedie în Seul! Actrița de comedie Park Ji-sun găsită decedată în casă, alături de mama sa

Poliția a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că populara actriță de comedie, Park Ji-sun și mama acesteia au fost găsite decedate în locuința acesteia din Seul.

Poliția le-a descoperit decedate în jurul orei 13:44 KST în reședința actriței din cartierul Mapo din Seul, după ce au primit un raport de la tatăl acesteia, care nu a reușit să ia legătura cu niciuna dintre ele.

În casa acesteia, polițiștii au găsit o pagina cu un mesaj despre care se presupune că a fost scris de mama lui Park. Anchetatorii nu au dezvăluit conținutul acestuia, totul ca urmare a cererii familiei sale, care se pare că ar fi solicitat discreție în acest caz.
Se pare că Park, în vârstă de 35 de ani, ar fi suferit de o boală nespecificată și locuia în acest moment cu mama ei.

În timp ce cauza exactă a morții sale este încă necunoscută, poliția suspectează că ar fi putut să-și fi luat viața împreună cu mama ei, și asta întrucât oamenii legii nu a găsit niciun indiciu de act criminal.

Poliția a anunțat de asemenea, că nu se va efectua o autopsie, aceasta fiind, de asemenea, dorința familiei îndurerate.

Fotografia o arată pe actrița de comedie Park Ji-sun găzduind un eveniment la Seul pe 4 decembrie 2019.

Altarul memorial al lui Park și al mamei sale a fost organizat la spitalul Mokdong al Universității Ewha din Seul.

Provenind din Incheon, un oraș port la vest de Seul, Park a fost considerată o actriță de comedie versatilă care a găzduit cu îndemânare show-uri K-pop și programe de televiziune.

După o scurtă perioadă de actorie, absolventa Universității din Coreea a debutat ca comediantă în 2007, după ce a susținut o audiție la radiodifuzorul KBS. S-a dovedit a fi o debutantă majoră, câștigând un premiu pentru noii comedianți în primul ei an de debut.

Park a câștigat alte câteva premii mai târziu în carieră sa, consolidându-și astfel reputația de actriță de comedie talentată și populară în Coreea de Sud. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.