maxresdefault

Tragedie în Seul! Actrița de comedie Park Ji-sun găsită decedată în casă, alături de mama sa

Poliția a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că populara actriță de comedie, Park Ji-sun și mama acesteia au fost găsite decedate în locuința acesteia din Seul.

Poliția le-a descoperit decedate în jurul orei 13:44 KST în reședința actriței din cartierul Mapo din Seul, după ce au primit un raport de la tatăl acesteia, care nu a reușit să ia legătura cu niciuna dintre ele.

În casa acesteia, polițiștii au găsit o pagina cu un mesaj despre care se presupune că a fost scris de mama lui Park. Anchetatorii nu au dezvăluit conținutul acestuia, totul ca urmare a cererii familiei sale, care se pare că ar fi solicitat discreție în acest caz.
Se pare că Park, în vârstă de 35 de ani, ar fi suferit de o boală nespecificată și locuia în acest moment cu mama ei.

În timp ce cauza exactă a morții sale este încă necunoscută, poliția suspectează că ar fi putut să-și fi luat viața împreună cu mama ei, și asta întrucât oamenii legii nu a găsit niciun indiciu de act criminal.

Poliția a anunțat de asemenea, că nu se va efectua o autopsie, aceasta fiind, de asemenea, dorința familiei îndurerate.

Fotografia o arată pe actrița de comedie Park Ji-sun găzduind un eveniment la Seul pe 4 decembrie 2019.

Altarul memorial al lui Park și al mamei sale a fost organizat la spitalul Mokdong al Universității Ewha din Seul.

Provenind din Incheon, un oraș port la vest de Seul, Park a fost considerată o actriță de comedie versatilă care a găzduit cu îndemânare show-uri K-pop și programe de televiziune.

După o scurtă perioadă de actorie, absolventa Universității din Coreea a debutat ca comediantă în 2007, după ce a susținut o audiție la radiodifuzorul KBS. S-a dovedit a fi o debutantă majoră, câștigând un premiu pentru noii comedianți în primul ei an de debut.

Park a câștigat alte câteva premii mai târziu în carieră sa, consolidându-și astfel reputația de actriță de comedie talentată și populară în Coreea de Sud. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.