ji-chang-wook-kim-ji-won

Decembrie de vis: Ji Chang Wook, Kim Ji Won și Kim Min Seok – împreună în drama “City Couple’s Way of Love”

Va fi un Crăciun atipic – e adevărat, dar asta nu ne împiedică să ne bucurăm de viață, așa cum este ea. Iar luna decembrie nu se anunță chiar așa de goală. Din contră, multe seriale și filme coreene vor avea premiera în acest final de an.

Noi am ales să vă vorbim astăzi despre “City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief/ 도시남녀의 사랑법: 나의 사랑스런 카메라 도둑”. În regia lui Park Shin-Woo (“It’s Okay to Not Be Okay,” “Don’t Dare to Dream/Jealousy Incarnate”), după un scenariu de  Jung Hyun-Jung  (“I Need Romance,” “Romance is a Bonus Book”) și Jung Da-Yeon, serialul – despre care nu există încă foarte multe informații – va fi difuzat pe Kakao TV, iar distribuția mi-a atras imediat atenția, și asta pentru că vorbim despre Ji Chang Wook, Kim Ji Won și Kim Min Seok, scrie site-ul asianwiki.com. Pe lângă distribuție, se știe și că serialul a fost produs avându-se în minte mai multe sezoane.

Potrivit soompi.com, „City Couple’s Way of Love“ este o dramă romantică în formă scurtă care care urmărește în mod realist viața privată a tinerilor care luptă pentru a supraviețui în orașul agitat.

Primul sezon este intitulat „My Lovable Camera Thief”. În serial, Ji Chang Wook îi dă viață simpaticului Park Jae-Won, un arhitect cu o personalitate pasională și onestă, cu idealuri romantice. El se bucură de străzile mici din oraș și colectează diferite lucruri, în vreme ce în sufletul său o poartă pe femeia care i-a furat inima într-o noapte de vară și mai apoi a dispărut.

Lee Eun-O (Kim Ji-Won) lucrează ca agent de marketing independent. Ea face o călătorie fără să facă planuri speciale legate de aceasta. În timpul călătoriei sale, Lee Eun-O îl întâlnește pe Park Jae-Won într-un loc ciudat. Ea se prezintă ca fiind Yoon Sun-A și se preface că este un spirit liber, respectiv că are o personalitate total diferită față de cum este, de fapt, în realitate, însă sfârșește (ați ghicit!!!) îndrăgostindu-se de el.

Kim Min Seok îl interpretează pe Choi Kyung Joon, care pare cinic pentru restul lumii, dar este un romantic incurabil atunci când vine vorba despre iubita sa, Seo Rin Yi, cu care se află într-o relație de mult timp.

Rolul lui Seo Rin Yi este jucat de Ju Yeon, o fată ce pare prostuță și cam stângace, dar care este însă adorabilă în ciuda ciudățenilor ei.

Ryu Kyung Soo completează distribuția cu personajul  Kang Geon, un om care alege viața de burlac.

Drama va ajunge cu siguranță la inimile publicului, iar noi o așteptăm cu mare nerăbdare. În plus, vom reveni cu noi informații de îndată ce le vom avea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.