If_I_Cheat_I_Die-BG1

Ce pot face împreună o autoare de best sell-uri și un avocat de divorțuri? “If You Cheat, You Die” va avea premiera pe 2 decembrie, într-o distribuție de zile mari

If I Cheat, I Die / If You Cheat, You Die/ 바람피면 죽는다” este primul serialul pe care mi-am propus să îl urmăresc în 2021. Cu 16 episoade confirmate, serialul produs de Kim Hyung-Suk și scris de Lee Sung-Min va fi difuzat de canalul KBS2, urmând să aibă premiera pe data de 2 decembrie, potrivit blog.asianwiki.com.

If I Cheat, I Die” va fi difuzat în fiecare miercuri și joi de la ora 21:30, ora locală, ultimul episod fiind programat pentru data de 28 ianuarie 2021.

Serialul este încadrat la categoria comedie/mister/thriller/drama și spune povestea lui Kang Yeo-Joo (Cho Yeo-Jeong), o scriitoare de best-seller-uri. Vorbim despre o poveste neconvențională și intensă despre adulții care fac lucruri rele, simțindu-se vinovați pentru atitudinea lor.

Ea scrie doar povești despre crime, în cărțile sale fiind tratate cazuri crude de crime. Tocmai din aceste motive, autoarea se gândește în mod constant la modalități în care să fie uciși oamenii în romanele ei.

Kang Yeo-Joo este căsătorită cu Han Woo-Sung (Go Joon), un avocat specializat în divorț. El i-a scris o notă soției sale, spunându-i „Dacă te înșel, mor”.

Kim Young Dae va juca rolul lui Cha Soo Ho, un lucrător cu jumătate de normă care ajunge să se implice în viața lui Kang Yeo Joo și încearcă să o protejeze. Song Ok Sook va fi profesionista menajeră Yeom Jin Ok, în timp ce Jung Sang Hoon va prelua rolul celui mai bun prieten al lui Han Woo Sung, Son Jin Ho.

Lee Si Eon îl va interpreta pe experimentatul detectiv Jang Seung Chul, iar Kim Ye Won se va transforma în Ahn Se Jin, singurul detectiv de sex feminin din departamentul de crime violente. Cele două personaje s-au alăturat aceluiași departament de poliție în același an și au o legătură strânsă ca și colegi.

Pe de altă parte, Oh Min Seok îl va interpreta pe Ma Dong Gyun, șeful Serviciului Național de Informații.

Notă

  • „If I Cheat, I Die” preia slotul orar ocupat anterior de drama „Do Do Sol Sol La La Sol”.
  • Prima lectură a scenariului a avut loc pe data de 22 iunie, la stația de difuzare anexă a KBS din Yeouido, Coreea de Sud.
  • Până în prezent au fost date publicității trei postere oficiale ale acestui serialul.

Trailerul dat publicității este un clip scurt de numai 18 secunde, filmat în modul portret, cu cele două personaje principale Kang Yeo-Joo (Cho Yeo-Jeong) și Han Woo-Sung (Go Joon) făcând un selfie împreună. În cea de-a 3 secundă a clipului, apare un mesaj text de la o a treia persoană care întreabă „Dragă, ce faci?” iar la secunda 9, Go Joon, aparent nervos, vine cu următoarea scuză către soția sa: „(Asta este) bunica … bunica .. vechea mea poreclă era dragă”. Intrigant, nu? Abia aștept să urmăresc acest serial!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.