Island-KD-SMTMP1

Un vânător sexy de fantome și o fată de bani-gata, devenită profesoară de etică peste noapte – povestea din seria “Insula”, în care ar putea juca împreună Kim Nam-Gil și Seo Ye-Ji!

Kim Nam-Gil este primul actor coreean de care mi-a atras atenția. S-a  întâmplat în timpul dramei „Queen Seon Deok” (prima mea dramă coreeană), când m-am îndrăgostit total și iremediabil de Bi-Dam, personaj interpretat de Nam-Gil. De atunci n-am mai urmărit niciun alt serial în care a jucat actorul, deși am mai scris despre câteva roluri interpretate de el.

De data aceasta, Kim Nam-Gil mi-a atras din nou atenția, și asta după ce i s-a oferit rolul principal masculin în serie OCN „Island/아일랜드“.

Dar asta nu e tot! Actrița Seo Ye-Ji a primit deja oferta de a juca rolul principal feminin – lucru care mi se pare, de asemenea interesant, mai ales că am proaspătă în minte interpretarea sa magistrală din drama „It’s ok not to be ok”, potrivit blog.asianwiki.com.

Deși niciun dintre actori nu au confirmat încă participarea lor în această dramă, ambii au precizat că își analizează momentan ofertele. Dacă Kim Nam-Gil va accepta propunerea de a juca în această dramă (lucru pe care îl sper din tot sufletul!!!), va juca roul lui Ban, un misterios vânător de fantome cu un aspect sexy, dar un pic cam violent și crud.

De cealaltă parte, Seo Ye-Ji i-ar putea da viață lui Won Mi-Ho – singurul copil al unui tată care conduce grupul Daehan. Este arogantă și egoistă, dar există momente în care arată cu adevărat tristă. Într-o zi, ea cauzează mari probleme, fapt pentru care tatăl ei o alungă pe Insula Jeju, unde nu are de ales decât să lucreze ca profesor de liceu. Astfel ajunge să predea etica. Între timp, Won Mi-Ho se implică într-un caz legat de fantome. Vorbim despre fantome care și-au propus să scape de lumea umană și care au luat-o în vizor pe Won Mi-Ho. În scenă apare însă Ban, un misterios vânător de fantome care încearcă să o protejeze pe Won Mi-Ho.

Eu deja m-am îndrăgostit de această povestea și, mai ales, de ideea că Nam-Gil și Ye-Ji ar putea fi protagoniștii ei.

În eventualitatea unui răspuns pozitiv din partea celor doi îndrăgiți actori, am trecut deja serialul pe lista mea lungă de „Must see”.

„Insula” ar urma să fie difuzată undeva în prima jumătate a anului 2021 în Coreea de Sud. Prima parte din această serie ar urma să aibă 10 episoade și să fie produsă de Jang Yoon-Mi.




There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.