539b1cb7f4434558af5650d629c081b9

Kim Bum vorbește despre rolul negativ din drama “Tale Of The Nine-Tailed” și cariera lui într-un pictorial pentru Elle

Kim Bum vorbește despre rolul de ticălos în noua dramă “Tale Of The Nine-Tailed” și reflectă asupra carierei sale.

Mai exact, de curând, Kim Bum a realizat un pictorial pentru revista Elle, unde a dezvăluit și câteva aspecte despre cariera sa îndelungată.

În interviu, Kim Bum și-a împărtășit gândurile despre personajul său din drama “Tale of the Nine-Tailed”, Lee Rang. „Când mă gândesc la Lee Rang, mă gândesc și la zeul morții,‘ Thanatos ”, a spus actorul, referindu-se la conceptul de comportament agresiv sau autodistructiv. „Lee Rang a fost abandonat și dezamagit în dragoste, așa că este un personaj care are o dorință profundă de distrugere”.

De asemenea, Kim Bum a menționat că și-a dorit ca personajul său să fie tipul de ticălos ambiguu, dar și cineva pe care spectatorii nu ar putea să-l urască. Despre acest lucru el a adăugat: „Rolurile ticăloșilor tind să adauge mai mult suflu mai speciual dorinței mele de exprimare”.

Încercând să interpreteze un personaj care se implică în multiple scene de acțiune și trăiește emoții intense, Kim Bum a spus cu zâmbetul pe buze: „Mi-am dorit foarte mult să joc într-o melodramă. Dar cred că m-am simțit mai liber pentru că nu existau părți romantice. Am putut să-mi exprim emoțiile fără să fiu restricționat de o anumită relație. ”

Gândindu-se că se află deja în cel de-al 15-lea an al carierei sale ca actor, Kim Bum a spus: „A fost un moment în care am crezut că cariera mea nu este potrivită pentru mine și am fost prins într-o dilemă, dar după ce am intrat în drama “Tale of the Nine-Tailed”, am simțit bucurie nesfârșită și interes foarte mare pentru munca mea pentru prima dată după mult timp.”

El a concluzionat: „Am rămas blocat într-un singur punct pentru o lungă perioadă de timp, dar acum m-am schimbat și am reușit să mă ridic”.

Pictorialul cu Kim Bum dar și interviul complet se găsesc în numărul de decembrie al revistei Elle.

Noi ne bucură tare mult că el a revenit în forță și sperăm ca de acum în colo să îl vedem în mai multe proiecte mai des. De asemenea, îi ținem pumnii pentru noi proiecte de succes.

(Sursa — soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.