201493050_1280

Kim Woo Bin, interviu emoționat: “În aceste momente învăț să mă iubesc mai mult”

“Timpul nu iartă pe nimeni” – spune o vorbă din bătrâni și cam așa este. Uneori îți dai seama de asta mai târziu, alte ori mai devreme. Poate mult prea devreme, fără vreun “preaviz” măcar… De fiecare dată, însă, ceva se întâmplă. Ceva produce declicul, care este precedat de cele mai multe ori de o schimbare a modului de viață, a priorităților și a tot ceea ce gândești, simți și ești, de fapt.

Probabil că așa i s-a întâmpla și lui Kim Woo Bin. La cei 31 de ani ai săi a avut parte de multe provocări, suferințe și momente de cumpănă ca urmare a diagnosticului primit în mai 2017, când medicii i-au descoperit un cancer nazofaringian. De atunci s-a concentrat pe tratament, ieșind în mod discret din lumina reflectoarelor și pornind o luptă deloc ușoară cu o boală apărută de niciunde parcă.

Cu toții l-am așteptat și ne-am bucurat la fiecare veste bună primită din partea sa, în ideea că acest om minunat merită mai mult de la viață.

Zilele acestea actorul s-a hotărât să vorbească din nou. La fel de discret, fără să se hazardeze în detalii și explicații, a răspuns scurt și la obiect întrebărilor jurnaliștilor, într-un interviu acordat revistei de modă Vouge Korea ce reflectă, de fapt, o lecție de viața. Lecția pe care el a trăit-o pe propria-i piele și care ni-l aduce astăzi în fața noastră ușor schimbat. Mai matur și poate chiar mai responsabil și mai atent față de propria-i persoană, de nevoile sale.

Iar primul lucru pe care l-a spus Kim Woo Bin în interviu este că în prezent învață să se iubească pe sine.

În timpul interviului, îndrăgitul actor a fost întrebat: „Ce fel de adult ai vrut să fii când erai tânăr și ce fel de adult vrei să fii acum?”, iar Kim Woo Bin a răspuns: „Până prin școala generală, îmi doream să devin un adult puternic; puternic în toate privințele”.

Rememorând parcă trecutul, el a continuat: „Am vrut să devin mare și puternic din punct de vedere fizic, precum (de asemenea, totodată -n.r.) și cineva care excelează în ceea ce fac pentru a trăi (cu sensul de –  în meseria sa – n.r)”.

El a precizat, cu un zâmbet pe buze: „Dar în acestă perioadă, vreau doar să fiu o persoană bună”.

Întrebat dacă există ceva ce nu ar vrea să piardă niciodată, Kim Woo Bin a răspuns: “Da, nu vreau să pierd sentimentul de a mă iubi. Nu este ușor (să facă asta –n.r.), așa că îmi reamintesc asta tot timpul”.

Cunoscut pentru rolurile din „Uncontrollably Fond”, “Heirs”, “School 2013” sau “Gentleman’s Dignity”, actorul a explicat: „Nu am avut grijă de mine atât de bine până acum. Simt că am avut grijă de ceilalți, dar m-am neglijat și am fost aspru cu mine”. El a adăugat: „În aceste zile, încerc din greu să mă iubesc și să mă înțeleg”.

Concluzia, dragii mei, o puteți trage și singuri.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.