adcd9c855fe0437280102242da706a5b

10 drame coreene care au marcat întoarcerea actorilor din armată

Când vine timpul ca un actor să se înroleze în armată, fanii tind să transmită o varietate de răspunsuri. Uneori sunt dezamăgiți, triști sau chiar mândrii că actorul lor preferat își servește țara. În momentul înrolării, s-ar putea să pară că nu-i vei mai vedea mult timp, dar adevărul este că timpul trece și actorii se întorc din armată, dornici să accepte noi proiecte. Iată 10 actori și dramele care le-au marcat revenirea în forță din armată.

*Următoarea lista nu este realizată într-o ordine anume.

1.“The King: Eternal Monarch”–> Lee Min Ho

Lee Min Ho și-a început “călătoria” în serviciul militar la vârful carierei sale, mai exact pe data de 12 mai 2017. „The Legend of the Blue Sea” a fost ultimul său proiect înainte de a se înrola. El a fost eliberat pe 25 aprilie 2019. La scurt timp, am primit vestea că Lee Min Ho a fost de acord să joace în noua dramă de genul fantastic al scriitoarei Kim Eun Sook, “The King: Eternal Monarch”. Aceasta a marcat al doilea proiect al lui Lee Min Ho cu Kim Eun Sook. Nu știu dacă cineva se aștepta la o astfel de alegere, dar pe mine clar m-a uimit revenirea lui în actorie.

This image has an empty alt attribute; its file name is the-king-eternal-monarch-lee-min-ho.jpg

În drama „The King: Eternal Monarch”, Lee Min Ho joacă rolul lui Lee Gon, liderul unei lumi paralele în care există și o țară precum Coreea. El încearcă să găsească o fată misterioasă pe nume Jung Tae Eul (Kim Go Eun), cu care crede că este destinat să fie alături. După ce accidental fuge în lumea paralelă în timp ce călărea calul în pădure, o întâlnește pe Jung Tae Eul. Între cei doi va începe o poveste de dragoste, care va fi mereu încercată, pe măsură ce sunt împărțiți între timp și spațiu.

2. Hwayugi — Lee Seung Gi

Lee Seung Gi era, de asemenea, la vârful carierei sale când s-a înrolat, găzduia spectacole de varietăți, juca în drame și avea multe evenimente. Vreau să vă aduc aminte că s-a înrolat în armată la 1 februarie 2016 și a fost eliberat la 31 octombrie 2017. Deși a luat o pauză de la activitațile sale, actorul nu a trecut neobservat, lăsând la o parte aspectul său, în timpul petrecut în armată, Lee Seung Gi a primit o mulțime de laude, fiind chiar numit membru al forțelor speciale. După ce a fost eliberat, primul său proiect a fost rolul principal în drama de la tvN a surorilor Hong „Hwayugi”. Pentru mine a fost o alegere surprinzătoare și o dramă cu peripeții și ghinioane, dar cu un Lee Seung Gi neschimbat, cel putin așa l-am perceput eu.

3. Descendants of the Sun — Song Joong Ki

A venit momentul să vorbim despre unul dintre favoriți mei. Este vorba Song Joong Ki, care s-a înrolat în armată la 27 august 2013, în timp ce era destul de popular ca urmare a rolului în melodrama de succes „The Innocent Man” și filmul „A Werewilf Boy” (un film pe care neapărat trebuie să îl vedeți pentru că el este genial). De asemenea, câștigase multă popularitate ca urmare a aparițiilor sale în emisiunea de succes „Running Man”, așa că fanii au fost un pic triști pentru că el a trebuit să meargă în armată în acea perioadă.

El a fost eliberat din armată pe 26 mai 2015 și a intrat direct în filmări pentru următorul proiect foarte așteptat al lui Kim Eun Sook, la acea vreme, “Descendants of the Sun.

Song Joong Ki a primit rolul lui Yoo Shi Jin în timp ce acesta era încă în armată. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca el să accepte oferta. Pentru că a ieșit imediat din armată, i-a fost ușor să intre în rolul de căpitan. În special, limbajul pe care personajul său a trebuit să îl folosească este folosit frecvent de sportivi sau militari. Song Joong Ki a spus că a fost ca și cum nu ar fi părăsit niciodată armata și că trecerea la rol a fost ușoară.

Ce a creat această dramă a fost wow, a fost atât de bună încât a reușit să obțină un record la rating, a primit o mulțime de premii la galele de final de an și mult timp după lansare s-a vorbit despre această dramă ca un punct cheie. A fost ca și când rolul ar fi fost scris exact pentru Song Joong Ki sau efectiv pentru că abia ieșise din armată i s-a potrivit mănușă. Ce mai pot să zic în urma acestui rol, el s-a mai ales și cu o căsătorie, dar gata ce s-a întamplat după nu mai vreau să amintesc.

4. “Alice”– Joo Won

Joo Won se numără printre cei care au fost în armată mai recent. Mai exact el a început serviciul militar pe 16 mai 2017, imediat după ce a fost finalizată drama sa „My Sassy Girl”. El a terminat serviciul militar pe 5 februarie 2019. Mulți fani au fost foarte curioși cum se va întoarce Joo Won la activitățile sale și am aflat că el a decis ca primul proiect după armată să fie rolul principal în drama SF „Alice”, alături de frumoasa Kim Hee Sun.

Personajul lui Joo Won, Park Jin Gyum, este un detectiv care nu-și lasă emoțiile să-i împiedice munca. În timp ce lucrează la un caz, vede că există oameni care pot călători în timp . El o întâlnește pe Tae Yi (Kim Hee Sun), care este din viitor și cei doi își dau seama că întâlnirea lor a fost sortită să se întâmple.

5. “Private Lives” – Go Kyung Pyo

Go Kyung Pyo s-a înrolat în armată pe 21 mai 2018 și a fost eliberat pe 15 ianuarie 2020. Despre el pot să vă zic că a avut o ascensiune destul de bună înainte de a se înrola în armată, mai ales ca urmare a aparițiilor din drame precum „Replay 1988”, „Jealousy Incarnate” și „Chicago Typewriter”. Prin urmare absența sa în industria de divertisment a fost vizibilă.

Când Go Kyung Pyo a anunțat că a acceptat rolul lui Lee Jeong Hwan în drama „Private Lives” de la postul JTBC alături de protagonista Seohyun, fanii au fost foarte bucuroși de revenirea lui. „Private Lives” prezintă povestea lui Lee Jeong Hwan (Go Kyung Pyo), manager de echipă al unei mari companii. Deși pare că duce o viață normală, nu este chiar așa, el ascunde un secret. Se întâmplă să o întâlnească pe Cha Joo Eun (Seohyun), care, în ciuda aspectului său plăcut, este un fel de escroc. Cei doi fac echipă pentru a doborî un imens conglomerat.

6. “ Mirror of the Witch” – Yoon Shi Yoon  

Yoon Shi Yoon și-a început serviciul militar pe 28 aprilie 2014 și a fost eliberat pe 27 ianuarie 2016. S-a alăturat diviziei de marină, lucru destul de rar întâlnit pentru o celebritate, dar a avut un motiv întemeiat. El a specificat ca avea frică de apă și dorea să depășească această teamă. Cu siguranță îi putem aprecia vitejia și determinarea!

Imediat ce a finalizat stagiul militar el a dorit să își reia activitățile. A ales ca serial pentru revenirea pe micul ecran drama “Mirror of the Witch” având-o ca protagonistă pe Kim Sae Ron. Yoon Shi Yoon joacă rolul unui cărturar pe numele de Heo Jun, care se întâlnește cu Yeon Hee (Kim Sae Ron), o prințesă izolată de Regat și ținută secretă ca urmare a existenței unui blestem. Heo Jun încearcă să o ajute pe prințesă să se întoarcă la locul care i se cuvine.

7. “It’s Okay To Not Be Okay” –  Kim Soo Hyun

Un alt actor drag este Kim Soo Hyun și vreau să vă aduc aminte că el s-a înrolat în armată pe 23 octombrie 2017, după ce a apărut în filmul „Real”. El a fost eliberat pe 1 iulie anul trecut și toata lumea s-a întrebat cum va alege el să se întoarcă la activitățile sale.

Fanii au așteptat cu răbdare să afle vestea proiectului de revenirea a lui Kim Soo Hyun. Așteptările au fost chiar mai mari în cazul lui, deoarece nu a jucat într-o dramă de la rolul său din „The Producers” 2015. El a mai avut apariții speciale în „Hotel Del Luna” și „Crash Landing on You”, ambele drame de anul trecut. Oamenii au fost foarte încântați să audă că Kim Soo Hyun își va face revenirea în forță cu drama „Its Okay to Not Be Okay” și că partenera sa va fi Seo Ye Ji. Un rol destul de greu, la care eu sincer nu mă așteptam și pentru care îi ținem pumnii strânși lui Kim Soo Hyun pentru galele de final de an.

8. “When the Camellia Blooms” – Kang Ha Neul

Spre tristețea fanilor săi, Kang Ha Neul s-a înrolat în armată la 11 septembrie 2017 și a finalizat serviciul militar pe 23 mai 2019. Deși înrolarea sa a fost o veste nu tocmai bună, câteva dintre filmele sale au fost lansate în timp ce se afla în armată, ceea ce a făcut-o puțin mai puțin dureroasă această pauză .Vorbesc despre filmul de genul thrillerul psihologic numit „Forgotten” și filmul fantastic „I Have a Date with Spring”.

El și-a dorit să revină puternic la activitățile sale, așa că a ales “When the Camellia Blooms” ca prima dramă pentru a reveni în industrie. Prestația sa a fost atât de bună (ca de fiecare dată) încât a reușit să câștige mai multe premii, inclusiv “Cel mai bun actor“ la Baeksang Arts Awards și KBS Drama Awards. A fost prima oară când a obținut oricare dintre aceste recunoașteri, așa că a fost o performanță uriașă pentru Kang Ha Neul!

9. “ That Winter the Wind Blows” –  Jo In Sung

Jo In Sung a debutat în 2000, ceea ce îl face un veteran în industria cinematografică. Nu i-a luat mult până când a atras atenția și apoi fiecare proiect din care făcea parte a avut destul de mult succes. Ultimul proiect al lui Jo In Sung înainte de a se înrola în armată, pe 6 aprilie 2009, a fost filmul aclamat de critici numit „ A Frozen Flower”.

Se știe că Jo In Sung este foarte pretențios cu privire la rolurile pe care le joacă, așa că atunci când alege un proiect, putem avea încredere că va fi foarte bun. Când a fost eliberat din armată, pe 4 mai 2011, i-au trebuit încă doi ani pentru ca acesta să se pronunțe asupra unui nou proiect. Drama pe care a ales-o a fost “That Winter, The Wind Blows”, unde a jucat Oh Soo, având-o alături ca protagonistă pe Song Hye Kyo.

10. “Melting Me Softly” – Ji Chang Wook

Un alt actor pe care nu ne mai săturăm să îl privim este Ji Chang Wook. El s-a înrolat în armată pe 14 august 2017. A lucrat practic până în ziua în care a plecat în armată. După ce și-a îndeplinit datoria față de patria sa, a fost eliberat pe 27 aprilie 2019 și a acceptat rolul lui Ma Dong Chan în drama „Melting Me Softly” (2019), o dramă cu un subiect mai altfel care i-a făcut pe fani curioși. De atunci a continuat să apară în drame și nu pare să existe semne că încetinească acest ritm!

Acestea au fost cam cele mai răsunătoare reveniri ale actorilor noștrii favoriți în industrie după ce și-au finalizat stagiul militar. Sper ca de acum în colo ei să ne surprindă cu noi proiecte interesante.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.