73ddd99ff9e6487e952fc03ee14545ca

Shin Min Ah și Kim Seon Ho negociază pentru apariția într-o dramă remake numită „Mr. Hong ”

Frumoasa Shin Min Ah s-ar putea alătura lui Kim Seon Ho într-o nouă dramă.


În urma veștii inițiale despre faptul că Kim Seon Ho a fost distribuit într-un remake al filmului „Mr. Hong ”, s-a mai raportat că Shin Min Ah va juca rolul principal feminin.

În legătură cu acest subiect agenția actriței, AM Entertainment a comentat: „Shin Min Ah revizuiește pozitiv noua dramă„ Mr. Hong (titlu de lucru).”

Se pare că lui Shin Min Ah i s-a oferit rolul dentistului Yoon Hye Jin, o femeie încrezătoare, care are atât frumusețe, cât și o inteligență sclipitoare. Iubește cumpărăturile și poate părea materialistă, dar are o inimă caldă și donează în mod regulat pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie.

Dacă va accepta oferta, aceasta va fi prima dramă a lui Shin Min Ah de la apariția ei în drama „Chief of Staff 2.

Într-o raportare anterioară, se spunea că actorul Kim Seon Ho se pregătește să preia un nou rol. (* cu siguranță vom auzi mai multe despre acest actor și de acum în colo, după ce în acest an el a reușit să atragă atenția tuturor fanilor).

Mai exact, pe 21 decembrie, un reprezentant din industrie a spus că actorul a fost ales ca protagonist într-o nouă dramă remake al filmului numit “Mr. Hong”. Nu după mult timp, agenția lui SALT Entertainment, a ieșit cu o declarație care spunea că el ia în cosiderare în mod pozitiv oferta primită.

Lansat în 2004, filmul de genul comedie romantică „Mr. Hong” i-a avut ca protagoniști pe Kim Joo Hyuk și Uhm Jung Hwa. El prezintă povestea lui Hong Doo Shik, un tip care își câștigă existența luând tot felul de slujbe ciudate și a lui Yoon Hye Jin, un dentist care reușeste să deschidă o clinică dentară în micul oraș.

Atunci când s-a hotărât realizarea unui remake al acestui film într-o dramă, lui Kim Seon Ho i s-a oferit rolul lui Hong Doo Shik, eroul din cartier, domnul Hong, care iubește să se implice în orice situație dificilă pentru a-i ajuta pe oameni. El acceptă salariul minim indiferent de sarcinile pe care le implică. Este văzut ca un om misterios, despre care circulă diverse zvonuri în legătură cu motivul pentru care a dispărut câțiva ani.


Această drama va fi scrisă de Shin Ha Eun, care a scris, anterior, scenariul pentru „The Crowned Clown”. Am mai aflat că există discuții pentru ca drama să fie difuzată la tvN în prima jumătate a anului 2021.

Despre Kim Seon Ho trebuie să vă mai spun că este asaltat de propuneri în această perioadă. Anul acesta a fost unul memoriabil pentru el, după apariția în drama “Star Up” și emisiunea “2 Days & 1 Night ” sezonul 4 cariera lui a primit un nou imbold. Se pare că mai negociază și pentru a juca în drama „Link” (titlu de lucru). În prezent, se pregătește și pentru piesa sa „Ice”, care are premiera în ianuarie 2021.

Rămâneți aproape pentru noi vești!

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.