1608580184-image

Fanii internaționali sunt impresionați și laudă serialul nou de la Netflix “Sweet Home”

Noua serie originală realizată în colaborare cu Netflix  numită “Sweet Home” se bucură de succes și recunoștere din partea fanilor internaționali.

Așa cum am mai zis și anterior, „Sweet Home”, a avut premiera pe 18 decembrie pe Netflix și deja s-a clasat pe locul 8 în topul  celor mai vizionate seriale din lume pe această platformă la doar două zile după lansare.

Drama coreeană horror „Sweet Home” câștigă mai multă recunoaștere, deoarece spectatorii care au văzut-o deja o lăuda spunând că depășește  chiar serialul „Stranger Things”, care este considerat o capodoperă a genului thriller.

„Sweet Home” a reușit să captiveze  spectatorii din întreaga lume. Mulți critici de film laudă seria plină de acțiune și complimentează actorii care apar în serial pentru prestația lor remarcabilă.

Totodată, criticii și spectatorii sunt de părere  că „Sweet Home” a ridicat ștacheta filmelor/serialelor coreene cu monștri la un alt nivel, întrucât serialul este plin de efecte speciale de înaltă calitate, care sunt  foarte realiste, reprezentând imaginea crudă a monștrilor din webtoon.

Producătorii „Sweet Home” au investit în total 30 de miliarde woni (peste 27.170.343 dolari) pentru  un sezon, cu  un buget de 3 miliarde de woni (peste 2.717.034 dolari ) pe episod. Acesta este chiar un buget mai mare decât serialul popular coreean numit  „Kingdom”, despre care se știe  faptul că a cheltuit 2 miliarde de woni ( peste 1.810.598 dolari) pe episod.

„Sweet Home” a fost foarte anticipat chiar înainte de premieră, deoarece s-a dezvăluit că este proiectul regizorului Lee Eung Bok, cel care a realizat și dramele de succes „Goblin” și „Descendents of the Sun”. În prezent, fanii se întreabă deja când va începe producția pentru un eventual sezon 2.

Eu mă bucur că aceasta serie s-a dovedit a fi un real succes și astfel coreenii demonstrează că pot realiza drame/serii cu subiecte diverse la o calitate deosebită. Vreau să vă mai zic doar că „Sweet Home” are 10 episoade și daca vreți să îl vedeți cu subtitrare în limba română și nu aveți Netflix, el este diponibil și pe Blogul lui Atanase.

(sursa- allkpop)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.