941fe18016eb49a081cfac91854a5bb7

Coreenii au votat cei mai memorabili actori în drame din 2020

Ne apropiem de sfârșit de an și este timpul să rememorăm cumva toate evenimentele care s-au petrecut în 2020. Ne aducem aminte de evenimente, filme și drame care ne-au plăcut și personalități care ne-au atras atenția. Așa se întâmplă și la coreeni, care au participat la un sondaj realizat de cei de la Gallup Korea.

Recent, Gallup Korea a dezvăluit rezultatele unui sondaj care arată care au fost cele mai importante și remarcabile vedete ale anului.

Gallup Korea organizează sondaje anuale din 2007, în care oamenii din Coreea de Sud votează pentru cele mai notabile personalități ale anului. Anul acesta, 1.700 de persoane cu vârsta peste 13 ani au fost chestionate în perioada 5 – 29 noiembrie din toată Coreea de Sud. Rezultatele sondajului pentru vedete /comedianți, actori de film și sportivi au fost deja publicate.

Actrița Kim Hee Ae a fost votată cel mai remarcabil actor al acestui anului, cu un scor de 9,4 %, după ce a captivat spectatorii cu interpretarea ei grațioasă și dramatică în drama de la JTBC “The World of the Married”. Drama a câștigat o popularitate imensă, în ciuda faptului că publicul a fost targhetat 19+, devenind doar a șaptea dramă din 2013 care a reușit să obțină un scor mai mare de 10% la sondajul programelor TV preferate din Coreea de Sud.

Pe locul al doilea s-a dovedit a fi Park Bo Gum, care a jucat în drama de la tvN „Record of Youth” înainte de a se înscrie în serviciul militar obligatoriu. După ce a debutat în filmul „Blind” în anul 2011, Park Bo Gum a ajuns pe culmile popularității cu rolurile sale de geniu jucător baduk în „Reply 1988” și de prinț fermecător în „Love in the Moonlight” de la KBS2. Anul acesta marchează al cincilea an de când se află în top 10 al preferințelor fanilor.

Topul este completat și de alți actori cunoscuți care au reușit să atragă atenția și să cucerească inimile fanilor. Puteți să vedeți topul complet chiar mai jos.

1. Kim Hee Ae (9.4 %)
2. Park Bo Gum (7.6 %)
3. Hyun Bin (6.5 %)
4. Park Seo Joon (5.9 %)
5. Son Ye Jin (4.6 %)
6. Suzy (4.3 %)
7. Jeon In Hwa (4.1 %)
8. Cha Hwa Yeon (3.2 %)
9. Gong Yoo (3.2 %)
10. Gong Hyo Jin (3 %)

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.