9cf3cb3c10244d8f9bf10460d4b6c4c7

Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop și alți actori ne fascinează în primul teaser al noii drame istorico-fantastice “Red Sky”

Pentru anul 2021 producătorii coreeni au lucrat din greu să ne pregătească noi proiecte. Pentru unul din ele au hotărât să ne arate un filmuleț chiar de curând. Este vorba despre o nouă dramă de la postul coreean SBS care se va numi “Red Sky” unde protagoniștii vor fi talentata Kim Yoo Jung și frumuțelul Ahn Hyo Seop.

Se pare că aceasta va fi o dramă istorică de dragoste dar și fantastică, a cărei acțiuni se va desfășura în epoca Joseon. “Red Sky” se bazează pe romanul numit „Hong Chun Gi” al autorului Jung Eun Gwol, ale cărui romane „Sungkyunkwan Scandal” și „The Moon Embracing the Sun” au fost, de asemenea, adaptate în dramele de succes. Este regizat de Jang Tae Yoo, ale cărui proiecte anterioare includ „My Love from the Star”, „Hyena” și multe altele.

Cu ocazia lansării noului teaser, producătorii acestei drame au oferit și câteva indicii despre unele personaje. Mai exact am aflat că actrița Kim Yoo Jung va juca rolul lui Hong Chun Gi, singura pictoriță a dinastiei Joseon, care s-a născut fără vedere, dar în urma unei întâmplări miraculoase își va recăpăta capacitatea de a vedea.

Pe de altă parte, Ahn Hyo Seop joacă rolul astrologului orb Ha Ram, care este capabil să citească stelele în ciuda faptului că și-a pierdut vederea.

Actorul Gong Myung îi va da viață prințul Anpyeong, care pare a fi un romantic cu un spirit liber, dar ascunde o profundă singurătate. Kwak Si Yang preia rolul prințului Sooyang, un om crud și ambițios hotărât să devină rege cu orice preț.

Primul teaserul care a fost lansat pe 1 ianuarie 2021 oferă o imagine captivantă a poveștii acestei drame. Personajul lui Kim Yoo Jung spune: „Există o față pe care vreau să o pictez”. Personajul lui Ahn Hyo Seop declară: „Există un cer pe care vreau să-l văd”.

Se mai aude și personajul lui Gong Myung care spune: „Există un nume pe care vreau să-l scriu pe inima mea”. În final, personajul lui Kwak Si Yang menționează: „Există un destin pe care vreau să-l fur”. Teaserul se termină cu o concluzie — „Singurul destin pictat pe cerul roșu”.

Acum vă invit și pe voi să vedeți noul teaser minunat chiar mai jos 🙂

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=ufLR3yMRTRk&feature=emb_logo

Nu știu cum sunteți voi, dar mie acest nou serial m-a trezit câteva amintiri tare frumoase. La prima vedere, “Red Sky” mi se pare wooow si chiar aș spune că va avea un succes garantat. Totuși nu vă entuziasmați prea tare, pentru că vom mai avea ceva de așteptat până să îl vedem, premiera lui fiind abia în toamna lui 2021. O dată anume nu a fost încă stabilită.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.