20190927_song-hye-kyo_instagram

Actrița Song Hye Kyo va interpreta rolul principal în noua dramă a scenaristei „Descendants of the Sun”, Kim Eun Sook

Song Hye Kyo și scenarista Kim Eun Sook se vor reuni pentru o nouă dramă.

Pe data 5 ianuarie, Ilgan Sports a citat o sursă din industria de divertisment care a declarat: „Scenarista Kim Eun Sook pregătește o dramă pentru care filmările vor începe în a doua jumătate a anului. Drama se va difuza la sfârșitul acestui an cel mai devreme sau cel mai târziu în prima jumătate a anului viitor. Song Hye Kyo a fost alesă pentru rolul principal.”

Drama va fi produsă în comun de către casele de producție Hwa&Dam Pictures și Studio Dragon, iar în prezent drama este în etapa de casting.

O sursă din cadrul casei de producție Studio Dragon a confirmat pentru YTN Star, faptul că „Song Hye Kyo va juca rolul feminin principal în noua dramă a scenaristei Kim Eun Sook”. Această informație a fost confirmată și de o sursă din cadrul casei de producție Hwa&Dam Pictures.

Potrivit lui Ilgan Sports, regizorul acestei drame va fi Ahn Gil Ho.

Printre lucrările notabile ale lui PD Ahn Gil Ho se numără „Forest of Secrets” (sezonul 1), „Memories of the Alhambra”, „Watcher” și „Record of Youth.”

Song Hye Kyo a apărut anterior în drama „Descendants of the Sun” din anul 2016 a lui Kim Eun Sook, care a avut un succes impresionant. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.