77e4207b1da94320b0cf3e01ef18efa8

Kim Soo Hyun și Cha Seung Won vor apărea în remake-ul dramei de la BBC “Criminal Justice”

Acest început de an aduce cu el și o mulțime de vești bune și proiecte noi. Am aflat de curând că actorii Kim Soo Hyun și Cha Seung Won au acceptat să joace împreună într-o nouă dramă.

Mai exact, pe 5 ianuarie a apărut știrea că cei doi vor fi protagoniștii noi drame numite “That Night” (titlu provizoriu) ce constituie remake-ul pe care producătorii coreeni îl vor realiza pentru seria de la BBC “Criminal Justice.”

Aceasta dramă va prezenta doi bărbați care se implică într-un caz de crimă. Kim Soo Hyun îl va interpreta pe Kim Hyun Soo, un student normal, a cărui viață se ia o altă întorsătură când devine în mod neașteptat suspectul-cheie al cazului de crimă. Cha Seung Won a fost distribuit în rolul lui Shin Joong Han, un avocat care abia a trecut examenul de barou și singura persoană care întinde mâna pentru a-l ajuta pe Kim Hyun Soo.

Vreau să vă mai spun că „That Night” are un scenariu care poartă semnatura lui Kwon Soon Kyu, cel care a relizat și povestile pentru dramele „Warrior Baek Dong Soo” și „The Royal Gambler” și va fi regizat de Lee Myung Woo („The Fiery Priest”, „Punch” și „Backstreet Rookie”).

Până acum, producătorii au stabilit că filmările pentru această dramă vor începe în prima jumătate a acestui an și apoi va avea premiera în a doua jumătate a anului. Rămâneți aproape pentru noi detalii!

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.