unnamed

GOT7 transmit o scrisoare fanilor, după ce grupul a părăsit JYP Entertainment

GOT7 a vorbit despre încheierea contractului lor cu JYP Entertainment.

Într-o scrisoare colectivă, scrisă de mână, toți membrii au postat aceeași imagine pe rețelele lor sociale. Scrisoarea este scrisă de toți cei 7 membri.

Scrisoarea este una înduioșătoare pentru Ahgases (numele fandomului GOT7), care le-au fost alături pe tot parcursul călătoriei lor.

Ahgases, acesta este GOT7. În primul rând, ne pare foarte rău față de Ahgase pentru că am scris o postare din acest motiv. Am ajuns la sfârșit cu JYP Entertainment, care a creat GOT7 împreună cu noi și a făcut tot posibilul pentru noi până la capăt, fără o reînnoire a contractului. Dar ne vom înveseli reciproc, în ciuda acestui fapt. Noi toți ne vom asuma responsabilitatea pentru fiecare viitor al noastru, împreună, în timp ce vom începe un nou început cu oameni care ne vor susține mai departe. Transmitem acest lucru fanilor noștri prin această postare, deoarece am vrut să vă spunem vouă mai întâi. Știm prea bine că aceste cuvinte bine scrise tot nu vor putea compensa rănile și nesiguranța resimțite de Ahgases. Dar, ca GOT7, există un singur lucru pe care vi-l putem spune cu adevărat!

Vom continua să facem muzică pentru Ahgases! Și, în timp ce facem și împărtășim această muzică, și în viitor, vrem să fim împreună cu voi!

Pentru Ahgases care ne-au susținut și ne-au urmărit, în ciuda tuturor lucrurilor la care încă lăsăm de dorit, vrem să nu păstrăm aceste amintiri cu voi în trecut, ci să le îndreptăm spre viitor. Într-un mod care nu este doar o speranță, ci o realitate, vă vom arăta laturile unice ale celor 7 membri ai noștri, care vor continua să crească, pentru o lungă perioadă de timp.

Vă iubim, IGOT7

GOT7

Le dorim numai bine tuturor membrilor din GOT7! Suntem aici să îi susținem în tot ceea ce vor pregăti pentru noi, pe viitor!

Sursa: koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.