Untitled

Grupul BTS va avea o emisiune specială pe KBS, unde va interpreta și piese live

Grupul BTS are propria lui emisiune!

Televiziunea KBS va difuza emisiunea plină de speranță “Let’s BTS”, în martie, pentru a pentru a evidenția mesajul grupului de încurajare și confort pe care l-au transmis până acum publicului, potrivit Soompi.com.

Credit: twitter.com/bts_bighit

Emisiunea va extinde mesajul de speranță al grupului cu discuții deschise, din inimă, și piese cântate live. Echipa de producție a dezvăluit că va exista o interacțiune unică între grup și fani și a precizat: „Let’s BTS” nu va prezenta numai măiestria BTS ca artist global, ci și poveștile lor individuale ca tineri care trăiesc aceste vremuri. Vor exista segmente în care băieții au parte de conversații profunde. Poveștile nespuse vor fi dezvăluite în diferite moduri. ”

Este de așteptat ca această emisiune specială să transmită un tip de confort pe care numai BTS îl poate oferi.

Echipa de producție a declarat în continuare: „Momente speciale care sunt diferite de cele anterioare se află în pregătire. Ediția specială va fi o șansă de a simți puterea confortului pe care aceștia îl oferă prin muzică. ”

Credit: twitter.com/bts_bighit

Vor fi și apariții speciale cu alți artiști celebri, deși încă nu se știe despre cine este vorba.

Emisiunea este pregătită să ofere o dinamică amuzantă, datorită faptului că este prezentată de Shin Dong Yup. Și cunoscuta comediantă Jang Do Yeon va participa ca gazdă într-un segment.

„Let’s BTS”, un cadou special prezentat de BTS lumii, va fi difuzat pe 29 martie la 22:40. KST pe KBS 2TV.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.