Kang-Ha-Neul_Cosmopolitan_Feb_2020_4-573×400

Kang Ha Neul se întoarce pe marele ecran cu un nou film thriller numit “Streaming”

De curând, actorul Kang Ha Neul a fost confirmat într-un nou rol principal în noul thriller, „Streaming” și urmează să înceapă filmările, potrivit unui comunicat al distribuitorului filmului Lotte Entertainment

Acest film va fi primul thriller al actorului în aproape 4 ani, de când a jucat rolul principal în filmul învăluit în mister numit “Forgotten” (2017), o poveste despre un bărbat care descoperă adevărul din spatele răpirii fratelui său. (*un film foarte foarte bun pe care trebuie neapărat să îl vedeți).

Actor Kang Ha-neul will star in the new thriller film, 'Streaming.' Courtesy of TH Company
foto Koreatimes.co.kr

„Streaming” se învârte în jurul conceptului de streaming live în căutarea unui criminal în serie. Kang Ha Neul va juca rolul unui popular distribuitor de live-streaming care are cei mai mulți urmăritori pe platformă. Canalul său este specializat în urmărirea și analizarea criminalității, precum și acoperirea cazurilor misterioase legate de infracțiuni.

Acțiunea filmului prezintă, de fapt, videoclipurile sale în direct, în timp ce urmărește o sursă sau alte dovezi în căutarea criminalului.

Filmul este scris și regizat de regizorul Cho Jang-ho, cunoscut mai ales pentru scrierea unor scenarii pline de mister precum “The Rapture 1992” sau “Justice” – care a fost transformat ulterior într-un serial TV cu același nume.

Despre Kang Na Neul vreau să vă mai spun că a debutat în 2006 cu musicalul,“The Watch”, și a preluat primul său rol pe micul ecran în drama de familie, “My Mom! Super Mom!” anul urmator. Totuși rolul care a impresionat cel mai mult a fost cel din 2019 din drama „When the Camilla Blooms”. Prestația s-a a fost foarte laudată și i-a adus mai multe premii, inclusiv la galele KBS Drama Award and Baeksang Arts Award.

El a terminat filmarea celei de-a doua serii a filmului de acțiune, “The Pirates”, la începutul acestui an și a fost confirmat, de asemenea, ca protagonist în viitoarea dramă de acțiune și suspans a postului coreean JTBC numită „Insider”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.