ji-soo_1473958_20210304171326

Producătorii dramei “River Where the Moon Rises” au oprit filmările și vor să-l înlocuiască pe Ji Soo ca urmare a acuzațiilor de bullying

De curând, în Coreea a apărut un val de acuzații privind agresiunile petrecute în scoli. Mai exact, mai multe persoane, internauți au prins curaj să povestească ce au pățit atunci când se aflau la școală.

Dezvăluirile au ajuns să implice nume foarte cunoscute și din industria de divertisment. Unul dintre cele mai recente cazuri este cel al actorului Ji Soo care a fost acuzat de bullying. Dacă vă întrebați de unde a pornit această controversă, în următoarele rânduri vă voi explica cum s-au întamplat lucrurile.

Ji Soo - Wikipedia

Ji Soo este acuzat de hărțuire în timpul școlii

În primul rând, pe 2 martie a apărut știrea că actorul, care în prezent este protagonistul dramei “River Where the Moon Rises” a fost acuzat de hărțuire în timpul școlii. Mai exact, un internaut anonim care pretinde că a fost coleg de clasă cu Ji Soo la Școala Gimnazială Seorabeol, în perioada 2006-2008 susține că actorul era un agresor care își hărțuia colegii.

Internautul a început mărturisirea astfel:

“Aș vrea să vorbesc despre violența școlară comisă de Ji Soo, care este în prezent principalul actor al drama de la KBS -River Where the Moon Rises- și a apărut și în diferite alte filme și drame. Am fost coleg de clasă la Școala Gimnazială Seorabeol din 2006-2008. Kim Ji Soo (numele real al lui Ji Soo) este la televizor, pretinzându-se că este drăguț cu acel zâmbet semnat de el, dar nu este altceva decât un autor unor violențe școlare, un gangster și un agresor.”

El a mai povestit că în acea perioadă Ji Soo era mai mare decât alți colegi de clasă și era văzut ca unul dintre hărțuitorii școlii. Ji Soo și gașca lui aveau un fel de rutină în acea perioadă, se luptau între ei și obișnuiau să își verse nervii pe colegi de clasă, îi insultau în mod repetat și chiar îi băteau.

În plus, internautul a mai declarat că Ji Soo și prietenii săi au fost fumători, dar niciodată nu își cumpărau singuri țigări. Prin urmare hărțuiau alți elevi ca să le cumpere țigări și le furau locurile de la cantină.

Din mărturisirea internautului, am mai aflat că atunci când la cantină se servea un anumit fel de mâncare care nu le plăcea lui Ji Soo și prietenilor lui , aceștia începeau să arunce mâncarea pe alți colegi. Dacă cineva îndrăznea să ridice privirea sau să spună ceva lui Ji Soo, atunci imediat acea persoană devenea victima unor jigniri și chiar înjurături.

Internautul a continuat să povestească că Ji Soo adresa de multe ori cuvinte urâte colegilor și părinților și că îi amenința pe aceia care stăteau cu presupusa victimă. De asemenea, a mai spus că Ji Soo avea un fel de pistol BB (cu bile de oțel de calibru de 4,5mm) cu care amenința colegii și chiar l-ar fi folosit pentru a trage în ei.

El a mai spus că a fost victima hărțuirii grupului lui Ji Soo în 2008 și a fost o perioadă traumatizantă pentru care nu vrea scuze, dar dorește ca oamenii să știe cine este de fapt actorul celebru Ji Soo. El a terminat mărturisirea astfel:

“Kim Ji Soo. Dacă vrei să joci, fă-o (*să fie actor). Dar dacă o faci, ai nevoie de titlul de autor al violenței școlare înainte de numele tău pentru tot restul vieții tale. Amintirile atâtor oameni pe care i-ai agresat, ca mine, nu pot fi uitate niciodată. Să te prefaci că esti inocent, bun și o persoană drăguță, nu suport să văd acest lucru. Prefă-te bine doar pe ecran.”.”

După apariția acestei vești, în primă instanță, agenția lui Ji Soo, KeyEast a spus că va investiga ce s-a întâmplat.

Agenția lui Ji Soo răspunde acuzațiilor de hărțuire

După ce internautul a postat mărturisirea de mai sus, la scurt timp, încă 2 persoane au prins curaj să povestească experiența lor. Unul din ele a susținut că Ji Soo l-a lovit în mod constant , iar cealaltă a spus că actorul l-a hărțuit verbal.

Pentru că această problemă a devenit chiar foarte serioasă, agenția KeyEast a ieșit în față cu o declarație oficială. Ea se prezenta așa:

Bună ziua, suntem KeyEast Entertainment.

Această declarație arată poziția noastră în legătură cu acuzațiile aduse actorului nostru Ji Soo și care se răspândesc foarte repede pe diverse rețele de socializare.

În prezent, am început să căutam să confirmă aceste fapte. Vă cerem înțelegerea, pentru că a trecut mult timp de când s-au întâmplat faptele și este nevoie de timp pentru a investiga cum trebuie problema. Dorim să strângem cât mai multe informații despre acest subiect controversat și puteți să le trimiteți pe adresa rpt@keyeast.co.kr. Promitem să relatăm aceste detalii fără să ascundem ceva și chiar ne dorim să purtăm o discuție cu autorii postăriilor.

Vă asigurăm că vom face tot posibilul să verificăm aceste fapte și să rezolvăm problema. Ne cerem scuze pentru că v-ați îngrijorat. De asemenea, vă rugăm să nu răspândiți zvonuri care nu sunt confirmate.

Vă mulțumim.

Ji Soo postează o scrisoare prin care își cere iertare

La puțin timp după publicarea declarației companiei, pe rețelele de socializare au mai apărut persoane care îi aduc noi acuze lui Ji Soo. Alți 2 colegi din același liceu cu Ji Soo și-au făcut curaj să povestească despre acesta, acuzându-l și de agresiune sexuală. Unul din ei susține că prin clasa a-X-a Ji Soo lipsea frecvent de la școală, era văzut ca un fustangiu și chiar se filma când avea relații cu eleve mai mici ca el. Ba mai mult își obliga băieții din gașcă să facă anumite “gesturi masculine” pentru a umili și mai mult pe fete.

Ji Soo Shares Handwritten Letter Of Apology In Response To School Violence Allegations

Și totuși, după toate aceste acuze, Ji Soo se vede nevoit să iasă cu ceva în fața publicului. Dacă nu credeați că ce am spus mai sus este adevărat, atunci trebuie să vă spun că din păcate, chiar sunt adevarate acuzele aduse lui.

Pe 4 martie, Ji Soo postează o scrisoare scrisă de mână pe contul său de Instagram, prin care își cere iertare pentru acțiunile sale din trecut. Actorul a scris următoarele:

“Îmi cer sincer scuze celor care au fost răniți din cauza mea. Știu că nu există scuze care să mă poată scăpa de acțiunile mele din trecut și că sunt fapte de neiertat.

Am reușit să ajung până aici pentru că mi-am acoperit trecutul și am primit dragoste și atenție nemeritată din partea publicului. Sincer, mereu mă simțeam vinovat și regret mult, cu toate că, acum este prea târziu. Am fost mereu apăsat de trecutul meu întunecat.

Vreau să le cer iertare celor care au suferit mult timp, văzându-mă pe micile ecrane și voi reflecta asupra acțiunilor mele de neiertat.

Mă simt vinovat pentru că am provocat daune colegilor de distribuție, membrilor echipei și postului de difuzare, din cauza greșelilor mele copilărești din trecut. Doar sper ca drama să nu fie afectată de cele întâmplate.

Mă pun în genunchi și îmi cer iertare tuturor celor care au fost răniți de mine.”

Cu această scrisoare probabil foarte mulți fani au fost și mai șocați. Nu știu cum se face, dar aceste vești au iesit la iveală fix într-un moment atât de prost, mă refer desigur la faptul că, în prezent, Ji Soo este protagonistul unei drame care mergea chiar foarte bine, fiind foarte apreciată de public.

Producătorii dramei “River Where the Moon Rises” au oprit filmările. Internauții solicită ca Ji Soo să fie scos din dramă

Pe 4 martie, după toate informațiile apărute și scrisoare lui Ji Soo, producătorii de la drama “River Where the Moon Rises” au hotărât, pentru moment, să oprească filmările.

Internauții supărați că tot acest scandal au luat această întorsătură, au solicitat ca actorul să fie dat afară din dramă. Ei consideră că toate controversele vor afecta foarte mult echipa de producție și drama în sine.

Chiar unii consideră că echipa de producție ar trebui să îl dea în judecată pe Ji Soo pentru daunele aduse acestei drame. (*se pare că în contractele pe care actorii le semnează când joacă într-o dramă, se regăsesc anumite clauze în legătură cu scandalurile în care nu trebuie să fie implicați).

Tot în cursul zilei, producătorii KBS2 au anunțat că au decis să se despartă de actor după câteva discuții, ca urmare a controversei de agresiune școlară.

Echipa de producție este, în prezent, în căutarea unui actor de schimb. Se poartă discuții legate de acțiuni viitoare, detalii precum durata apariției lui Ji Soo și momentul în care succesorul său va apărea în dramă.

De la premiera din 15 februarie, „River Where the Moon Rises” a difuzat până acum 6 episoade. S-a dezvăluit că din cele 20 de episoade au fost deja filmate 18 episoade.

Oare care va fi deznodământul acestei drame?

Nu stiu cum să ma exprim dar sunt un pic dezamagită, Ji Soo chiar era unul din actorii pe care îl urmăream cu interest și această controversă nu va face decât să umbreacă cariera lui, pe care eu chiar o vedea înfloritoare. Totuși nu stiu cum se face că am aflat aceste vești fix acum, când se difuzată o drama așa frumoasă cu el. Mi-aș dori ca oamenii și internauții, să nu îl taxeze așa tare din cauza greșelilor din trecut, pe care le-a făcut la tinerețe.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.