unnamed

Cha Eun Woo, imaginea trupei ASTRO, s-ar putea alătura distribuției viitoarei drame a OCN,”Island”

Un nou proiect pentru a juca într-o dramă i-a fost propus lui Cha Eun Woo!

Un reprezentant din industrie a afirmat, recent, că membrul trupei ASTRO va juca în viitoarea dramă OCN „Island/Insula” (titlu de lucru), relatează soompi.com.

În replică, agenția sa, Fantagio, a comentat ca răspuns: „Cha Eun Woo revizuiește în mod pozitiv oferta de a juca în„ Insula”.

„Insula” este o dramă fantastică bazată pe un webtoon cu același nume. Va spune povestea lui Pan (sau Ban în unele traduceri), care are nevoie de o femeie pentru a pune capăt vieții sale nemuritoare blestemate, și a lui Won Mi Ho, fiica unei familii bogate care se află în vizorul unor goblini. Celor doi li se alătură preotul exorcist John, care este mistuit de vina că nu a putut proteja o fată. Pe insula care este bântuită de un întuneric malefic, în ciuda frumuseții sale, cele trei personaje care par să nu se înțeleagă, inițial, își vor aduna forțele pentru a se proteja reciproc.

Sursă foto: Captură Soompi.com

Un vânător sexy de fantome și o fată de bani-gata, devenită profesoară de etică peste noapte – povestea din seria “Insula”, în care ar putea juca împreună Kim Nam-Gil și Seo Ye-Ji!

Revenind la Cha Eun Woo, artistul este în discuții pentru a juca rolul lui Kang Chan Hyuk, cunoscut în dramă și sub numele de John. Vorbim despre un preot exorcist care a crescut în Statele Unite și a urmărit drame coreene pentru a nu-și uita limba maternă. Bărbatul pare să fie un personaj strălucitor, dar are un trecut întunecat.

Kim Nam Gil și Seo Ye Ji sunt în discuții pentru a juca rolurile lui Pan, respectiv pe cel al lui Won Mi Ho. Anterior, pentru rolul lui John a fost avansat numele lui Im Siwan.

Filmările la serialul „Island/Insula” vor începe în această primăvară, drama fiind programată să aibă premiera în a doua jumătate a anului.

Rămâneți pe site-ul nostru pentru noi informații!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.