Now,_We_Are_Breaking_Up-tp01

Song Hye Kyo, Jang Ki Yong, Choi Hee Seo și Kim Joo Heon confirmă participarea într-o nouă dramă romantică

Viitoarea dramă „Now, We Breaking Up/ 지금, 헤어지는 중입니다” (traducere literală) și-a confirmat distribuția principală! Anunțul vine la patru luni după ce, în noiembrie anul trecut, a fost dezvăluit faptul că Song Hye Kyo ia în calcul oferta de a juca în această dramă, relatează soompi.com.

Astfel, pe 10 martie, s-a anunțat că Song Hye Kyo va juca, într-adevăr, în drama „Now, We Breaking Up”, împreună cu Jang Ki Yong, Choi Hee Seo și Kim Joo Heon. Viitoarea dramă va spune povești incredibile despre dragoste și despărțiri.

Sursă foto: https://mydramalist.com/

Song Hye Kyo va juca rolul lui Ha Young Eun, manager al echipei de design la o casă de modă, foarte trandy și inteligent. Jang Ki Yong este Yoon Jae Guk, un fotograf independent, bogat și popular, care este atât inteligent, cât și foarte chipeș.

Personajul interpretat de Choi Hee Seo, Hwang Chi Sook, este director al echipei de design a casei de modă, care a urmat liceul cu Ha Young Eun, iar Kim Joo Heon va juca rolul CEO-ului priceput al companiei de PR, Seok Do Hoon.

Sursă foto: https://mydramalist.com/

„Now, We Are Breaking Up” este scris de Je In, care anterior a scris „Misty”. Regizor este Lee Gil Bok, care a lucrat anterior la seriale precum “My Love From The Stars”, “Vagabond” și “Dr. Romantic 2”.

Drama va începe filmările în aprilie și este programată să fie difuzată pe canalul SBS în a doua jumătate a acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.