SHINee2

Trupa SHINee va susține primul concert online în aprilie

Zilele aceastea s-ar părea a fi dificile, dar uneori mai primim și niste vești bune.

De curând, am aflat că trupa SHINee ne pregătește un concert, așa că vă invit să vă notați de pe acum în calendar data.

Vreau să vă zic că pe 12 martie, trupa SHINee a anunțat oficial planurile de a susține primul lor concert online. El se va numi “SHINee : SHINee WORLD” și se va desfășura pe 4 aprilie de la ora 15:00 (KST) prin interpremiul “Beyond LIVE,”, platforma online nouă care a fost lansată anul trecut de compania lor, SM Entertainment, în colaboare cu Naver, potrivit Soompi.

Nu numai că acest spectacol va marca primul concert online al trupei SHINee, dar va fi și primul lor concert de grup de orice fel în ultimii 3 ani. Mai exact, SHINee a susținut ultima dată un concert în februarie 2018, când au urcat pe scena din Japonia pentru turneul numit „SHINee WORLD THE BEST 2018 ~ FROM NOW ON ~”.

Biletele pentru concertul „SHINee: SHINee WORLD” al grupului vor fi disponibile pentru pre-vânzare începând cu data de 18 martie.

Vreau să vă aduc aminte că trupa SHINee s-a întors pe scena kpop, după ce o parte din membrii au fost în armată, în luna februarie cu cel de al 7 le-a album numit “Don’t Call Me”. El reprezintă prima lansare a trupei în 2 ani și 6 luni și conține 9 melodii care aparțin unor genuri diferite. Melodia de titlu se numeste tot “Don’t Call Me” și a fost compusă de Kenzie, Dwayne ‘Dem Jointz’ Abernathy Jr. și Rodnae ‘Chikk’ Bell. Versurile ei exprimă emoțiile unei persoane care a fost trădată în dragoste.

Fanii au primit cu mult entuziasm această lansare, pe care o și asteptau de ceva timp și i-au recompensat pe băieți cu 6 premii la emisiunile muzicale din Coreea, dar și cu locuri fruntașe în mai multe topuri internaționale.

Dacă nu ați ascultat și văzut videoclipul trupei “Don’t Call Me” aveți acum ocazia.

Eu sunt tare bucuroasă de această veste și le doresc băieților cât mai multe realizări și de acum în colo.

Voi sunteți încântați de acest concert ?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.