Oh-My-Ladylord-Poster5

Lee Min Ki și Nana se confruntă cu situații amuzante în noua dramă “Oh My Ladylord “

A venit timpul să vă mai prezint o nouă dramă, care va avea premiera chiar astăzi. Se numește “Oh My Ladylord/ 오! 주인님/ Oh! Master” și promite să ne aducă zâmbetul pe buze cu fiecare episod, în aceste zile. Protagoniștii sunt Lee Min Ki,  frumușica Nana și Lee Min Hyuk  din trupa CN BLUE.  Este cel mai nou serial al postului coreean MBC, descris ca o comedie romantică și melodramă, cu 16 episoade, care va fi  difuzat în zilele de miercuri și joi (2 episoade consecutiv).

Este proiectul regizat de Oh Da Young, cel care s-a mai ocupat și de dramele “Bad Papa” (2018) sau “Lookout”(2017) și scenariul poartă semnatura lui Jo Jin Kuk.

Poveste

Această comedie romantică va prezenta povestea care se înfiripă între Han Bi Soo, personajul interpretat de  Lee Min Ki, un scenarist de drame thriller  și Oh Joo-in, rolul pe care Nana îl va avea, o actriță foarte populară. Ea apare în foarte multe comedii romantice care ajung să fie foarte iubite de public, dar de fapt, ea nu se pricepe așa de bine la capitolul relații romantice. Se pare că nici Han Bi Soo nu este un om obișnuit, el prezentând o particularitate aparte, aceea că nu poate să se întâlnească cu cineva. Ca o ironie a destinului, cei doi ajung să fie prinși în niște circumstațe ciudate și chiar ajung să locuiască împreună. Desigur că din această situație vor lua naștere mai multe întâmplări amuzante.

Distribuție

Actori principali

Lee Min Ki – Han Bi Soo
Nana – Oh Joo In
Kang Min Hyuk – Yoo Jin

Alți actori:

Lee Hwi Hyang – Kang Hae Jin
Sun Woo Jae Duk – Han Min Joon
Kim Ho Jung – Yoon Jung Hwa
Kim Woo Jin (김우진) – staff

Lee Min Ki  este unul dintre actorii coreeni care parcă are ceva aparte. Nu știu cum aș putea să explic mai bine, dar ceva din felul în care joacă te îndeamnă să îl privești în continuare. (* poate e doar o părere subiectivă, cel putin așa se întâmplă în cazul meu când îl văd). De-a lungul carierei sale l-am putut admira în roluri în următoarele producții:The Lies Within” (OCN, 2019), „The Beauty Inside” (jTBC, 2018), „What’s Wrong With Secretary Kim” (tvN, 2018), „Because This Is My First Life” (tvN, 2017),
Shut Up Flower Boy Band” (tvN, 2012) cameo, „Evasive Inquiry Agency” (KBS2, 2007), „Dal Ja’s Spring” (KBS2, 2007), „I Really Really Like You” (MBC, 2006).

Nana este cântăreață și actriță, pe care până acum am putut să o vedem în dramele: Into The Ring” (KBS2, 2020), „Justice”(KBS2, 2019), „Kill It” (OCN, 2019), „The Good Wife” (tvN, 2016).

Kang Min Hyuk  este de fapt la bază cântăreț, membrul trupei CN BLUE. De la un timp a decis să accepte roluri în drame. Trebuie să mărturisesc că pe mine chiar m-a surprins, am constatat că se descurcă foarte bine în actorie și chiar a primit câteva premii pentru interpretările lui. Până acum l-am putut vederea în: „How To Be Thirty”  (KakaoTV / 2021), „Hospital Ship”  (MBC / 2017),  „Entertainer”(SBS / 2016), „The Heirs” (SBS / 2013), „My Husband Got a Family”  (KBS2 / 2012), „Heartstrings” (MBC / 2011).

Curiozități

  • La conferința de presă care a avut loc înaintea premierei, regizorul Oh Da Young a vorbit despre alegerea protagoniștilor. Despre Lee Min Ki a spus: “Am simțit că Lee Min Ki este un „zeu al comediilor romantice”, a spus ea. „Am învățat multe de la el.
  • Lee Min Ki a vorbit despre motivul pentru care a acceptat rolul în această dramă. El a explicat: „În primul rând, mi-a plăcut modul în care drama este strălucitoare, iar personajul meu este și amuzant. Nu am ales un gen atât de luminos și plăcut de ceva vreme, dar cred că am vrut să mă apropii mai mult de spectatori cu un proiect confortabil,luminos și ușor. ”

Pentru a vă face o idee și mai bună despre această dramă, vă invit să priviți un scurt video chiar mai jos

Aceasta a fost prezentare dramei “Oh My Ladylord”. Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt tare încântată  de această dramă. Lee Min Ki este absolut genial în astfel de drame și sper eu că și în aceasta va fi la fel de bun pe cât îl știu din alte proiecte.  Trebuie să recunosc că nu aș fi crezut că îl vor cupla cu Nana, dar nici nu pot să zic de pe acum daca i-aș vedea potriviți sau nu.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.