park-bo-young-seo-in-guk-doom-at-your-service

Park Bo Young și Seo In Guk sunt romantici în posterul dramei “Doom At Your Service”

Producătorii viitoarei drame de la postul coreean tvN au dezvăluit noi postere frumoase cu cei doi protagoniști Seo In Guk și Park Bo Young. Cu această ocazie am mai aflat câteva detalii despre această dramă.

„Doom at Your Service” este o dramă romantică despre un bărbat care parcă face să dispară tot ce atinge (interpretat de Seo In Guk) și o femeie care își pune viața la bătaie în încercarea de a-și evita soarta (Park Bo Young). Are la bază un scenariu scris de Im Me-ari („Beauty Inside“) și este un proiect regizat de Kwon Young Il („My Unfamiliar Family “), potrivit Soompi.

Mai exact, Park Bo Young joacă rolul lui Tak Dong Kyung, care își pune existența și dragostea în joc atunci când o soartă neașteptată ajunge să îi dea peste cap viața ei obișnuită. Pe de altă parte îl avem pe Seo In Guk care îi va da viață lui Myul Mang (care înseamnă „doom”), o persoană care aduce distrugere în tot ceea ce atinge.

Pe 29 martie, reprezentanții dramei a dezvăluit două postere în care Park Bo Young și Seo In Guk sunt suprinși într-o ipostază incredibil de romantică. În primul poster protagoniștii sunt îmbrățișați și se privesc unul pe celălalt pătrunzător, iar în cel de-al doilea sunt foarte apropiați, personajul lui Seo In Gug are ochii închiși, iar Bo Young este cuprinsă de emoții. Cele două postere sunt însoțite de un mesaj care spune așa: „Roagă-te pentru ruină, a venit dragostea”.

Vreau să vă mai spun că mai avem o lună de așteptat până să vedem această dramă, pentru că “Doom at Your Service” este programată spre difuzare în luna mai, atunci când se va finaliza drama difuzată, în prezent, pe tvn “Navillera.”

Trebuie să mărturisec că sunt impresionată de aceste imagini. Am început să mă gândesc cam care ar fi acțiunea acestei dramei și pot să zic că aștept cu sufletul de gură premiera “Doom at Your Service”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.