optimize (1)

Baekhyun din EXO, la un pas să devină artistul care vinde un milion de albume cu noua lansare “Bambi”

Baekhyun din trupa EXO este un la un pas să facă, din nou, istorie în k-pop. Vedeta de la compania SM Entertainment, care și-a început cariera ca membru al trupei în 2012, este primul cântăreț solo care a vândut peste un milion de exemplare de albume fizice atât ca artist solo, cât și ca parte a unui grup de la legendarul artist, Seo Taiji, în 2000.

Prin urmare, există mari speranțe ca Baekhyun va scrie o altă poveste de succes cu al treilea mini-album solo numit „Bambi”, ultima sa revenire pe scena kpop înainte de a începe serviciul militar obligatoriu în luna aprilie. Deocamdată, totul merge ușor – „Bambi” a vândut deja 760.000 de exemplare  potrivit estimărilor realizate de topul Hanteo și a ajuns pe locul 1 în topul  albumelor iTunes din 56 de regiuni din întreaga lume, potrivit Koreatimes.

Pentru Baekhyun, titlul de „million-seller” ( „artist care vinde milioane de albume”) a fost o bucurie și o mare onoare. Dar a fost, de asemenea,  și împovărătoar din punct de vedere emoțional în timp ce se pregătea pentru un nou proiect, a mărturisit artistul.

“Ar fi o minciună dacă aș spune că nu există presiune când mă pregăteam pentru album de data aceasta, dar acest lucru m-a motivat, de fapt, să lucrez mai mult pentru a expune lucruri noi”, a spus Baekhyun în cadrul unei conferințe de presă online, ținută marți înainte de lansarea albumului  „Bambi”. „Mi-am stors creierul pentru ca „ Bambi ” să arate și să pară proaspăt – este ultimul meu cadou pentru fani înainte de înrolare.

Cântărețul a mai adăugat că stilul său muzical s-a transformat pe măsură ce a crescut și a împlinit 30 de ani anul acesta.

 “Când aveam 20 de ani, majoritatea melodiilor mele erau puternice. Dar la 30 de ani, vreau să prezint muzică cu sunete confortabile și relaxate, care pot atrage atenția oamenilor mai mult asupra versurilor și sentimentelor lor.”

La fel ca materialele sale solo lansate anterior precum – “City Lights” (2019) și “Delight” (2020) – “Bambi” cu piesa principală omonimă, oferă melodii R&B diverse, inclusiv “Love Scene”, “All I Got” și ” Privacy “. Întrebat despre motivele care stau la baza preferinței sale consistente pentru  genul R&B, vedeta K-pop a spus că vrea să arate cum a crescut de-a lungul timpului.

„Am vrut, de asemenea, să încerc un gen pe care să-l reușesc bine”, a adăugat el. „După ce a ascultat noile mele piese, membrul EXO D.O. mi-a spus că s-ar putea naște un nou gen care s-ar numi chiar – Baekhyun .”

Melodia principală care dă titlul albumului se referă la un cerb cu coadă albă din filmul de animație Disney din 1942, dar poate fi tradus și ca „ploaie de noapte” în limba coreeană. Este un cântec care spune o poveste de dragoste matură care dă câteva accente cu expresiile sale ca de basm. Baekhyun a descris-o ca pe o „melodie personalizată” pentru el însuși.

„În viitor, vreau să vin cu o muzică mai confortabilă și care provoacă emoții”, a spus Baekhyun.

Eu îi țin pumnii pentru cât mai mule realizări lui Baekhyun cu această revenire. Nu știu când a trecut timpul și iată că și lui i-a venit rândul să se înroleze în armată și mi se pare un gest frumos din partea lui să se despartă de fani pentru o perioadă oferindu-le un album.

A venit momentul să vă invit să vedeți și să ascultați melodia „Bambi”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.