1614951494-20210304-nainwoo

Na In Woo vorbește despre intrarea în drama “River Where The Moon Rises”, popularitatea în creștere și altele într-un interviu pentru Singles Coreea

Într-un interviu recent cu ocazia unui pictorial pentru revista Singles, actorul Na In Woo a vorbit despre experiența sa de a fi adaugat mai târziu la distribuția dramei „River Where the Moon Rises” de la KBS 2TV, potrivit Soompi.

Recent, Na In Woo s-a alăturat dramei în ultimul moment, când fostul protagonist, actorul Ji Soo a fost scos în mod neașteptat din dramă din cauza acuzațiilor de violență școlară. Deși 95% din filmări au fost deja finalizate, echipa de producție a dramei „River Where the Moon Rises” a decis să redistribuie toate scenele lui Ji Soo și în acest fel Na In Woo preluând rolul On Dal.

Această decize este aproape fără precedent în cazul unei producții de acest fel, dar pentru că scandalul era deja peste măsură de mare, echipa de producție s-a gândit la o soluție, în încercarea de a mai salva ceva din aceasta producție care se arata chiar promițătoare încă de la început.

În ciuda schimbării bruște a protagonistului masculin, telespectatorii au răspuns pozitiv la transformarea lui Na In Woo în On Dal și chimia sa cu protagonista Kim So Hyun s-a dezvoltat atât de bine încât producătorii dramei „River Where the Moon Rises” a anunțat ulterior că vor refilma primelor 6 episoade cu Na In Woo, astfel încât drama completă cu Na In Woo protagonist, să poată fi disponibilă pe site-urile coreene VOD.

Explicând nervozitatea pe care a resimțit-o înainte de a începe filmările, Na In Woo și-a amintit: „Intrând în acest proiect, m-am gândit că nu va fi ușor. Dar, mulțumită regizorului, colegilor mei de pe platourile de filmare și personalului, cred că merge bine. Faptul că atât de mulți oameni mă ajută pe platourile de filmare a fost o sursă imensă de motivație pentru mine. ”

În timp ce vorbea despre dramă, Na In Woo a dezvăluit, de asemenea, cât de profund empatiza cu personajul său, On Dal.

Întrucât „River Where the Moon Rises” este o reinterpretare a clasicului basm popular din perioada Goguryeo numit „On Dal the Fool and Princess Pyeonggang”, actorul a povestit: „De obicei, ne gândim la el drept„ On Dal the Fool (On Dal nebunul)”, dar cu cât am citi mai mult scenariul, cu atât mi-a frânt inima că a ales acel tip de viață din cauza situației cu care s-a confruntat. Vreau să portretizez detaliile despre partea inocentă, veselă a lui On Dal și puritatea lui. ”

După ce au apărut episodele în care juca Na In Woo, în ciuda scandalului existent și a percepțiilor contradictorii ale internauților și celor care urmăreau deja drama, s-a întâmplat aproape o minune. Poate mulți au crezut că gata, o data cu izbuncnirea scandalului și apoi schimbarea protagonistului, drama se va prăbuși cu totul, dar nu s-a întâmplat așa. Ba din contră s-a întâmplat neașteptatul, popularitatea lui Na In Woo a crescut brusc de când s-a alăturat dramei „River Where the Moon Rises”, numele său apărea în mod constant pe primele locuri pe mai multe site-uri ori de câte ori se difuzează un nou episod al dramei.

Cu toate acestea, actorul a remarcat cu umilință: „Sunt în mod normal genul care ia lucrurile încet. Am ajuns la acest punct cu aceeași mentalitate pe care o aveam când am început să joc( când a debuat ca actor). În loc să ajung la un moment de cotitură sau la un anumit moment, merg doar în mod consecvent către obiectivul meu. ”

În ceea ce privește obiectivele sale ca actor, Na In Woo a dezvăluit: „Când joc un rol, vreau să aud oamenii spunând:„ Wow, tipul acela este total, fără îndoială, acel personaj. ”Pentru că vreau să fiu bun la actorie. Deoarece am o personalitate foarte curioasă, cred că această direcție în care lucrez mi se potrivește foarte bine. ”

Acesta a fost interviul oferit de Na In Woo. Eu cred ca producătorii dramei au făcut o alegere extrem de bună. În situația în care ajunsese drama, a fost o mișcare tare rapidă să coopteze pe altcineva, dar norocul a revenit o dată cu această mișcare inteligentă. Na In Woo a fost “cartea câștigătoare” cred eu, în situația în care percepția despre actor (* mă refer la primul actor Ji Soo) și drama în sine se îndrepta spre un eșec. Totuși, oamenii nu au renunțat la dramă și după ce l-au văzut pe Na In Woo au fost impresionați cât de repede a reușit să se transpună în personaj. Nu vreau să aticipez foarte multe alte lucruri care vor decurge din această decizie de a juca în dramă, dar aș îndrăzni să spun că de acum în colo cariera lui Na In Woo se va transforma considerabil, iar oferte vor fi tot mai multe.

Voi urmăriți drama „River Where the Moon Rises”? Ce părere aveți despre protagonistul Na In Woo ?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.