2caa91f7193f4accac036ad99b3812ee

Go Kyung Pyo, Lee Yi Kyung, Kwang Dong Yeon și alții vor juca într-o nouă comedie

Sursa foto: Soompi

Distribuția pentru noul film de comedie, „6/45”, a fost anunțată, potrivit soompi.com.

„6/45” spune povestea amuzantă a unor soldați sud-coreeni și nord-coreeni care se își dau întâlnire în secret atunci când vântul poartă un bilet de loterie câștigător al marelui premiu peste linia de demarcație dintre Coreea de Nord și cea de Sud și ajunge în Coreea de Nord. Filmul va fi regizat de Park Gyu Tae.

Go Kyung Pyo îl va interpreta pe Chun Woo, sergentul care păzește frontiera Coreei de Nord în linia întâi. El este posesorul inițial al biletului de loterie câștigător al marelui premiu și va face tot ce îi stă în putință să își recupereze biletul ca să poată trăi viața pe care a visat-o dintotdeauna, ulterior, după eliberarea din armată.

Lee Yi Kyung îl va juca pe Yong Ho, sergent la postul de pază nord-coreean, căruia îi pică la întâmplare un bilet de loterie norocos în mâini, și astfel visează să își schimbe viața complet. Park Se Wan va avea rolul surioarei mai mici a lui Yong Ho, Yeon Hee, o femeie-soldat responsabilă cu propaganda pro-Coreea de Sud prin portavoce.

Sursa foto: Soompi

Eum Moon Suk a fost ales pentru rolul locotenentului Kang, comandant al companiei sud-coreene, care îl va ajuta pe bietul Chun Woo să își găsească biletul de loterie pierdut. Kwak Dong Yeon îl va interpreta pe soldatul din avanpost al liniei întâi sud-coreene, Man Chul. Acesta este bine-intenționat, dar ușor prostuț.

În ultimul rând, Lee Soon Won îl va înfățișa pe comisarul politic nord-coreean Seung al II-lea, unul dintre informatorii lui Yong Ho, în timp ce Kim Min Ho va fi sergentul nord-coreean Chul Jin, specializat în atacuri cibernetice la adresa calculatoarelor sud-coreene.

Filmările pentru „6/45” au început pe 20 aprilie 2021, iar premiera filmului va avea loc anul viitor.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.